Hesabım
    SXSW Film Festivali’nde Prömiyer Yapan “The Unicorn”un Fragmanı Yayınlandı!

    Romantik komedi filmi “The Unicorn”dan ilk fragman geldi.

    Prömiyerini geçtiğimiz sene South by Southwest Film Festivali’nde gerçekleştiren ve olumlu eleştiriler alan romantik komedi filmi “The Unicorn”un ilk fragmanı görücüye çıktı.

    Nicholas Rutherford ve Lauren Lapkus’un başrollerini paylaştığı filmin oyuncu kadrosunda Lucy HaleBeck BennettDree HemingwayDarrell Britt-GibsonMaya KazanJohn KapelosBeverly D’Angelo ve Kyle Mooney gibi isimler yer alıyor. Filmin yönetmen koltuğunda ise sevilen oyuncu Jason Schwartzman’ın kardeşi Robert Schwartzman oturuyor. 2016 yılında komedi filmi “Dreamland”i yöneten Robert Schwartzman bu filmle birlikte ikinci uzun metrajına imza atıyor.

    Dört yıldır nişanlı olan Caleb (Nick Rutherford) ve Malory (Lauren Lapkus) çifti, Malory’nin ebeveynlerinin 25. evlilik yıl dönümünü kutlamak için bir hafta sonu Palm Springs’e gitmek zorunda kalır. Çift bu hafta sonunda mutlu bir evliliğin sırrını keşfeder. Malory’nin ebevenylerini örnek alan çift ilişkilerini bir sonraki aşamaya taşımak için üçlü seks yapmaya karar verir. Başta eğlenceli ve masum görünen bu yeni deneyim ilişkilerindeki daha derin sorunların ortaya çıkmasına yol açar ve ilişkilerinin geleceğini tehdit etmeye başlar.

    “The Unicorn” Amerika’da 1 Şubat tarihinde gösterime girecek. Filmin ülkemizdeki vizyon tarihi belirsizliğini koruyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top