Hesabım
    Tim Burton'ın Yeni Filmi Dumbo'da Minik Fil Kulaklarını Açıyor!

    Dumbo filminden yeni bir görsel yayınlandı.

    Tim Burton'ın yönetmen koltuğuna oturduğu ve yıldız isimlerin oyuncu kadrosunda yer aldığı macera türündeki film, Dumbo'dan yeni bir görsel paylaşıldı. Minik bir filin sirkteki maceralarını konu edinen Dumbo, sinemalardaki izleyicileriyle buluşmak için hazırlıklarını sürdürüyor. Filmin meraklılarıyla paylaşılan Dumbo görselinde minik filin sirkteki gösteride kulaklarını açıp uçtuğu bir performans sergilediğini görüyoruz.

    Sirk sahibi Max Medici, eski yıldızı Holt Farrier ve onun çocukları Milly ve Joe'ya sıradışı bir görev verir. Ailenin görevi, sirkin yeni üyesinin bakımını üstlenmektir. Bu yeni üye, koca kulakları sebebiyle seyircileri güldüren, yavru bir bebek fildir. Ancak Dumbo'nun uçabileceğini keşfettiklerinde, tek ayağı çukurda olan sirk inanılmaz bir geri dönüş yapar ve ikna edici girişimci V.A. Vandevere'in dikkatini çeker. Vandevere, sevimli fili, yeni ve büyük eğlence parkı Dreamland için kiralar. Ancak Dreamland, yüzeyde göründüğü kadar parlak ve görkemli değildir. Dumbo, çekici ve muhteşem bir akrobat olan Colette Marchant ile birlikte yeni zirvelere doğru yükselir. Bu süreçte Holt da, Dreamland'in karanlık sırlarını keşfedecektir.

    Dumbo, 1941 yapımı Walt Disney tarafından üretilen çizgi filmin yeniden uyarlanmış hali olma özelliğini taşıyor. Aynı zamanda iki Dumbo filmi de kitaptan uyarlandı. Helen Aberson ve Harold Pearl'ün "Dumbo The Flying Elephant" kitabından uyarlanan filmler, minik bir filin acımasız dünya karşısında kalpleri eriten yaşam mücadelesini özellikle tema olarak kullanıyor. Tim Burton'ın her filminde olduğu gibi Dumbo filminde de karanlık bir atmosfer olması bekleniyor. Filmin başrol oyuncularından Colin Farrel, film ve Tim Burton hakkında şu sözleri sarf etti: "Tim, çok tatlı görünen şeylerden her daim şüphe ediyor." Holt Farrier karakterini canlandıran başarılı oyuncu sözlerine "Tim 60 yaşında ve hala ünlü bir yönetmen. Ama monitörden bizleri izlerken yalnızca bir çocuk. Böyle türden bir etkileşimi görmek çok hoştu." Farrel'ın bu sözlerinden , filmin yalnızca minik bir filin kalp eriten hikayesi olmayacağı anlamını çıkarabiliriz.

    Dumbo filminin oyuncu kadrosunda Altın Küre ödüllü Colin Farrell, 2014 yapımı “Birdman veya Cahilliğin Umulmayan Erdemi” ile Oscar’a aday gösterilen Michael Keaton, Altın Küre adaylığı bulunan Eva GreenDanny DeVitoNico Parker ve Finley Hobbins gibi isimler yer alıyor. Macera türündeki Dumbo, 5 Nisan tarihinde ülkemizdeki sinemalarda izleyicileriyle buluşmaya hazırlanıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top