Hesabım
    Casey Affleck'li "Light of My Life"tan İlk Kare!

    Berlin'de dünya prömiyerini yapacak olan Light of My Life'tan ilk görsel paylaşıldı.

    Ödüllü oyuncu Casey Affleck'in hem yönetmen koltuğuna oturduğu hem de başrolünü üstlendiği film, Light of My Life'tan ilk görsel sinemaseverlerle paylaşıldı. Dram türündeki film, dünya prömiyerini Berlin Film Festivali'nde yapmak için hazırlıklarını sürdürüyor.

    Sıradan insanların yaşam mücadelelerini kendine konu olarak seçen Kenneth Lonergan yönetmenliğindeki Manchester By The Sea filmiyle Oscar heykelciğini 2017 yılında kaldırmayı başaran yetenekli oyuncu Casey Affleck, bu kez karşımıza senaryosunu kaleme alıp yönettiği ve başrolünde yer aldığı bir filmle karşımıza çıkıyor. Casey Affleck'e iki Golden Globe ödüllü Elizabeth Moss ile Anna Pniowsky'nin eşlik ettiği dram türünde göreceğimiz, Light of My Life filminde bir baba kızın hikayesini odağına alıyor.

    Dram türünde olup bir baba kızın hikayesini izleyicilerle paylaşan Light of My Life filminin konusu, tamamen erkeklerden oluşan bir toplumun içinde kızını yetiştirmeye çalışan bir babanın hikayesi üzerinden ilerliyor. Kadınların olmadığı bir toplumu konu edinen film, distopik bir atmosterde geçiyor.

    Son yıllarda Rooney Mara ile başrolünü paylaştığı A Ghost Story ve Robert Redford'ın emeklilik filmi olma özelliğini taşıyan Old Man and The Gun filmleriyle karşımıza çıkan Casey Affleck geçtiğimiz yıl içerisinde #MeToo hareketinin hedeflerinden olmuştu. Affleck, kendisi hakkında cinsel istismar suçlamalarının yapılmasının ardından kendini büyük bir tartışma içerisinde bulmuştu.

    Dram türünde olan Light of My Life filmi, Casey Affleck'in 2010 yılında yönetmen koltuğuna oturduğu I'm Still Here filminden sonra yönetmenliğe devam ettiği tek filmi. Ayrıca Affleck yönetmen olarak yer alacağı bir diğer film olan ve başrolüne Joaquin Phoenix'i aldığı Robert Olmstead roman uyarlaması olan Far Bright Star isimli film üzerindeki çalışmalarını sürdürüyor.

    Ayrıca 69. Berlin Film Festivali'nde dünya prömiyerini yapmak üzere festivale yeni filmler eklendi. Bu filmlerin aralarında Jonah Hill'in Mid90's filmi de yer alıyor. Aynı zamanda Fatih Akın'ın The Golden Glove ve Emin Alper'in Kız Kardeşler filminin de yarışma kategorisinde yer aldığı Berlin Film Festivali'nde Burak Çevik'in Aidiyet filmi ise festivalin Forum bölümünde yarışacak.

    Casey Affleck yönetmenliğindeki Light of My Life'ın ülkemizdeki izleyicileriyle sinemalarda ne zaman buluşacağı henüz bilinmiyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top