Hesabım
    Genç Tony Soprano'yu Kimin Canlandıracağı Belli Oldu!

    The Many Saints of Newark filminde Tony Soprano rolünü kimin üstleneceği belli oldu.

    21 Emmy Ödülü'nün sahibi The Sopranos dizisinin sinema filmi olan The Many Saints of Newark filminin çekimleri için hazırlıklar devam ediyor. Geçtiğimiz haftalarda filmde rol alacak birçok isim açıklanmış, ancak dizide James Gandolfini'nin canlandırdığı Tony Soprano'nun genç haline kimin hayat vereceği duyurulmamıştı. Şimdi ise beklenen haber geldi! Genç Tony Soprano rolü James Gandolfini'nin oğlu Michael Gandolfini'ye verildi.

    İzleyicisini The Sopranos dizisinin geçmişine götürecek olan The Many Saints of Newark'ın başrolünde geçtiğimiz yıllarda kaybettiğimiz usta oyuncu James Gandolfini'nin yer alıyordu. Televizyon tarihinin en tartışmalı ve gizemli finallerinden birine sahiplik yapıp 2007 yılında sona eren The Sopranos dizisinin geçmişe götüren sinema filminin oyuncu kadrosuna yeni eklenen ve The Deuce'da izleme fırsatı bulduğumuz isim Michael Gandolfini'nin yanı sıra filmde The Punisher dizisinin başarılı oyuncusu Jon Bernthal ve The Bates Motel dizisi, OrphanThe Conjuring filmlerinin yıldızı Vera FarmigaAlessandro Nivola, Billy Magnussen ve Corey Stoll yer alacak. Jon Bernthal, Vera Farmiga ve Corey Stole'un rolleri henüz basın ile paylaşılmasa da Alessandro Nivola'nın Richard "Dickie" Moltisanti rolüyle karşımıza çıkacağı bilinenler arasında yer alıyor.

    The Many Saint of Newark filmi 1960'lı yıllara götürecek ve Afrikalı Amerikalılar ile İtalyan Amerikalıları arasındaki mücadeleyi anlatacak. Newark Ayaklanması dönemi gideceğimiz filmde, ayrıca dizinin bazı karakterlerinin filmde de yer alacağı biliniyor. Özellikle Tony karakterinin çocukluk dönemine gideceğimiz film The Many Saints of Newark'ta Tony'nin yanı sıra babası Johnny Boy ve amcası Junior ile Christopher Moltisanti'nin babası olan Dickie ve büyükbabası Aldo yer alacak. Filmin yönetmen koltuğuna ise Game of ThronesMad MenThor: Karanlık Dünya gibi yapımlardan tanıdığımız Alan Taylor otururken, dizinin de yaratıcısı olan David Chase ve Boardwalk Empire, Maymunlar Gezegeni gibi yapımlardan tanıdığımız Lawrence Konner kaleme alıyor.

    Michael Gandolfini'ye bu rolün verilmesinden önce filmin yapımcıları tarafından çok uzun süren oyuncu seçmeleri yapıldığı bilinenler arasında yer alıyor. Michael Gandolfini'nin babasının canlandırdığı Tony rolünü ondan daha iyi kimsenin çözümleyemeyeceği düşünülerek oyuncu seçimi yapıldığı belirtiliyor. Michael Gandolfini konu hakkında şu yorumlarda bulunuyor: "Babamın mirası olan Tony rolünün attığı adımları takip etmek benim için büyük bir onurdur. David Chase ve The Many Saints of Newark'ın muhteşem yetenekli ekibiyle çalışmak beni çok heyecanlandırıyor."

    Filmin çekimlerine ne zaman başlanacağı ve ne zaman vizyona gireceği henüz belli değil.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top