Hesabım
    Bumblebee'nin Devam Filmi Yolda!

    Bumblebee filmine bir devam filminin çekileceği kesinleşti.

    Bumblebee filmine bir devam filmi çekileceği resmi olarak duyuruldu. Filmin yönetmeni Travis Knight ve senaristi Christina Hodson, geçtiğimiz ay içerisinde bir devam filminin çekilme ihtimali olduğundan söz etmişti. Ancak bu ihtimalin kesinleşmesi filmin vizyona girmesinin ardından gelecek olan eleştirilere ve izleyicilerin tepkilerine bağlı olduğunu belirtmişlerdi. Şimdi ise bu ihtimalin kesinleştiği belirtildi.

    Dünya çapında toplamda 413.000.000$ gişe hasılatı elde eden aksiyon macera ve bilim kurgu türündeki Bumblebee'nin bu başarısı, bünyesinde yer aldığı Paramount tarafından esgeçilmedi ve Paramount, devam halkası için filmin yapımcılarıyla anlaşmaya oturdu. Bu kararda, Michael Bay'in yönetmen koltuğuna oturduğu ve kimse tarafından beğenilmemesine rağmen beş filme ulaşan Transformers serisine yenilik getirmek istemeleri de etkili olan faktörlerden biri oldu. Her ne kadar Bumblebee ile gişe rekoru kırılmasa da herkesten gelen olumlu tepkiler sonucu bu karara varıldı.

    1980'li yıllarda tek başına kalan Bumblebee henüz çok gençtir. Nereye gideceğini bilemeyen ve kimsesi olmayan sarı autobot Bumblebee 1987 yılında sürekli kaçmakta ve saklanmaktadır. Bu süreçte güvenli liman olarak sakin bir Kaliforniya sahil kasabasına sığınmıştır. Charlie ise 18 yaşına basmak üzere olan bir genç kızdır. Bir gün Bumblebee'yi harap halde keşfeder. Çalışma ihtimali olan bir külüstür gördüğünü zanneden genç kadın onu tamir etmek için kolları sıvar. Bumblebee'yi atölyesine götüren ve üzerinde çalışmaya başlayan Charlie, amacına ulaştığında ise bu arabanın sıradan bir "tosbağa" olmadığını keşfeder. Bumblebee ile arkadaşlık kuran Charlie, en yakın arkadaşına dönüşen autobotu peşindeki decepticonlardan koruyabilmek için onunla birlikte bir maceraya atılacaktır.

    Bumblebee filminin oyuncu kadrosunda Hailee Steinfeld'in yanı sıra, John Cena ve Jorge Lendeborg Jr. bulunuyorken, filmin yönetmen koltuğuna Travis Knight oturuyordu. Ancak gelecek filmin yönetmenliğini üstlenmesi için yeniden Travis Knight ile anlaşmaya varılıp varılmadığı bilinmiyor. Ayrıca Transformers filminin yedincisi 2020 yılında vizyona girmek için hazırlıklarını sürdürüyor.

    Geçtiğimiz gün içerisinde 91. Akademi Ödülleri'nin adayları açıklanmış ve başrolünde Hailee Steinfeld'in yer aldığı ve Transformers'ın geçmişine götüren Bumblebee'nin herhangi bir kategoride adaylık almaması eleştirmenleri şaşırtmıştı. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top