Hesabım
    Ayşen Gruda Hayatını Kaybetti

    Bir süredir tedavi gören usta oyuncu Ayşen Gruda hayata gözlerini yumdu.

    Bir süredir hastanede tedavi gören usta oyuncu Ayşen Gruda, bugün hayata gözlerini yumdu. Sağlık durumu ile ilgili gelişmelerden bahsedilmesi beklenirken, Gruda'nın vefat haberi geldi.

    Bugün öğle saatlerinde Ayşen Gruda'nın yoğun bakım tedavisi gördüğü hastaneye, sağlığıyla ilgili gerçekleşen yeni gelişmelerden bahsetmek üzere basın mensupları davet edilmişti. Ancak gün içerisinde Ayşen Gruda'nın vefat haberi geldi.

    Tiyatro ve sinema oyuncusu Yılmaz Gruda'nın hayat arkadaşı olan 74 yaşındaki ünlü oyuncu Ayşen Gruda Yeşilçam'ın en sevilen oyuncularından biri olarak Çöpçüler Kralı, Kaygısızlar, Çiçek Abbas, Tosun Paşa, Hababam Sınıfı, Süt KardeşlerGülen Gözler gibi yapımlarla efsane isimler arasında kendine yer edindi.  “Mum Söndü”, “Deve Kuşu Kabare”, “Hababam Sınıfı Müzikali”, “Yedi Kocalı Hürmüz” gibi ve müzikallerde yer alan usta oyuncu Türk tiyatro ve sinemasının en değerli yapımlarında rol aldı. Son zamanlarında ise bir Müfit Can Saçıntı filmi olan Babamın Ceketi filminde yüzleri güldürdü.

     

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top