Hesabım
    Halle Berry, John Wick 3: Parabellum İçin Nasıl Hazırlandı?

    Halle Berry'nin John Wick 3'te yer alan bazı sahneler için uzun süreçlerden geçtiği söylendi.

    John Wick 3: Parabellum filminin oyuncularından Halle Berry, filmin tehlikeli karakterlerinden biri olan Sofia rolünü üstleniyor. Başarılı oyuncu söylenenlere göre, bu tehlikeli rol için uzun bir hazırlık sürecinden geçti. Suikastçi rolüyle karşımıza çıkmaya hazırlanan Halle Berry'nin en zor sahnesi ise köpeklerle birlikte rol aldığı sahne oluyor!

    John Wick 3: Parabellum'un yönetmen koltuğuna oturan Chad Stahelski bir röportajında, Halle Berry'nin en çok zorlandığı ve üzerinde en çok çalıştıkları sahneden bahsetti. Filmde kilit rol oynayan köpeklerle birlikte çekmek zorunda olduğu sahneler için özel bir eğitim alan başarılı oyuncu Berry, bu sahnelerde oldukça zorlanmış. Chad Stahelski konu hakkında "Halle'nin bunun bir film seti olmasının arkasına saklanmak zorunda kalmasını istemedik. Berry'nin ekranda gerçekten bir köpek eğitmeni olmasını istedik. Köpekler gerçekten onunmuş gibi davranması gerekiyordu. Onu kadroya dahil ettiğimizde büyük bir konuşma yaptık. Çekimlere başladığımızdaysa Halle dövüş provalarına, silahlı sahne provalarına gidip geliyor o sırada da köpeklerle zaman geçiriyordu. Köpeklerle olan sahnelerini çekmeye başladığımızda ise köpekler ona itaat etmeye başlamışlardı." sözlerini ifade etti.

    Ayrıca Stahelski, Game of Thrones dizisinde görev alan köpek eğitmeniyle çalıştığını ifade etti. Konu hakkında ise "Ekranda bir köpeğin dövüştüğünü görüyorsunuz, ama köpek onu gerçek sanıyor. Bir hayvanın bir insana saldırması için 'Şimdi onu ısırmalı ve çiğnemeliyim' diyebileceği bir motivasyona ihtiyacı vardır. Bu nedenle eğitmenimiz genç köpekler buldu ve onları eğitti. Onların dublörlerle olan etkileşimlerini görmek eğlenceliydi." açıklamasında bulundu.

    Hız TuzağıKırılma NoktasıMatrix serisi, ReplicasTo The BoneConstantineStreet Kings gibi filmlerde rol alan başarılı aktör Keanu Reeves’in bir kez daha başrolü üstlendiği filmin oyuncu kadrosunda, önceki filmlerde de bulunan ve Matrix'te de Reeves ile birlikte rolü bulunan Laurence Fishburne, son zamanlarda American Gods ve Hellboy ile tanıdığımız Ian McShaneLance Reddick ve Ruby Rose yer alıyor. İlk iki filmde kamera arkasına geçen Chad Stahelski’nin yönetmenliğini üstlendiği filmde, X-Men serisinin Storm'u iki Oscar ödülü bulunan Halle BerryHiroyuki SanadaThe Addams Family'nin Morticia Addams'ı Anjelica HustonAsia Kate DillonMark DacascosJason Mantzoukas, "Baskın"dan tanıdığımız Yayan RuhianCecep Arif Rahman ve dövüşçü Tiger Hu Chen de boy gösteriyor.

    John Wick 3: Parabellum filminin konusu ise şöyle olacak: John Wick iki nedenden ötürü firaridir. Kellesi üzerine 14 milyon dolarlık açık sözleşme konulmuştur ve temel bir kuralı ihlal etmiştir; Continental Hotel'de birini öldürmüştür. Kurbanı ise açık kontratı sunan Yüksek Masa üyesidir. İşi bitmiş olması gereken John'a otelin yöneticisi Winston tarafından bir saatlik bir kaçış süresi verilir. Ardından üyeliği iptal edilecek, tüm hizmetlerden men edilecek ve diğer üyelerle iletişimi kesilecektir. John'un New York City'den kaçma mücadelesinde güvenebileceği tek şey servis endüstrisidir...

    John Wick 3: Parabellum filmi 17 Mayıs 2019'da ülkemizdeki izleyicileriyle sinemalarda buluşmak için hazırlanıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top