Hesabım
    Matthew McConaughey’li “The Beach Bum”dan Yeni Fragman Geldi!

    Harmony Korine imzalı komedi filmi “The Beach Bum”dan yeni fragman var.

    Güneşin Karanlığında”, “Sınırsızlar Kulübü” ve “Yıldızlararası” gibi filmlerle tanınan Oscar ve Altın Küre ödüllü başarılı oyuncu Matthew McConaughey’in başrolünü üstlendiği komedi filmi “The Beach Bum”ın yeni fragmanı yayınlandı. Red band olarak kategorilendirilen fragmanda uygunsuz sahneler bulunduğu uyarısını yapmakta fayda var.

    Başrol isme filmde geçen sene “Yakalandın!”da izlediğimiz Isla Fisher, “The Carrie Diaries” dizisinde boy gösteren Stefania LaVie Owen, “Bad Boys” filmleriyle hafızalara kazınan Martin Lawrence, genç kızların sevgilisi Zac Efron, iki Oscar adayı Jonah Hill ve Emmy adaylığı bulunan rap sanatçısı Snoop Dogg gibi isimler eşlik ediyor.

    Hikaye detayları henüz belli olmayan “The Beach Bum”, kendi kurallarıyla yaşayan ve her daim kafası güzel olan Moondog (Matthew McConaughey) isimli asi bir adamın maceralarını konu alıyor. Filmin yönetmen ve senarist koltuğunda 2012 yılında James Franco’lu “Bahar Tatili” ile adından epey söz ettiren Harmony Korine oturuyor.

    Prömiyerini South by Southwest Film Festivali’nde gerçekleştirecek “The Beach Bum”ın Amerika’da 22 Mart tarihinde gösterime girmesi bekleniyor. Filmin ülkemizdeki vizyon tarihi ise belirsizliğini koruyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top