Hesabım
    Sandra Bullock, Netflix Çizgi Roman Uyarlamasında!

    Reborn çizgi romanı Netflix için uyarlanacak.

    Dünya çapında büyük ses getiren Netflix filmi Bird Box'ın yıldız oyuncusu Sandra Bullock, ikinci kez Netflix ile anlaşmaya oturdu. Bilim kurgu türünde olacak olan film, bir çizgi roman serisi uyarlaması olacak.

    Kick-Ass, Kingsman, Old Man Logan gibi çizgi roman serilerinden tanıdığımız Mark Millar ve Spawn çizgi roman serisinden tanıdığımız Gregg Capullo tarafından yaratılan ünlü çizgi roman serisi Reborn'dan uyarlanacak olan film, Bonnie Black isimli bir kadının hikayesine odaklanıyor. Reborn çizgi romanlarının konusu ise şöyle: Bonnie Black isimli kadın, Manhattan'da bir hastanede hayatını kaybeder. Bunun ardından hayata geri dönen kadın kendini Adystria adında bir yerde bulacaktır. Adystria, ölümden sonra yaşanan yerdir ve orada arkadaşları ile ailesi de bulunuyordur. Ama hiç ummadığı şeyler de karşısına çıkacaktır. Ejderhalar, canavarlar ve daha niceleriyle karşılaşan Bonnie Black'in kapısına bir de amansız bir savaş dayanmıştır. İyiler ve kötüler arasındaki bu savaşta genç kadının başına neler gelecektir?

    Bilim kurgu, fantastik türlerdeki filmin yönetmen koltuğuna Robot Chicken: Star Wars III, Moral Orel, Titan Maximum ve The Lego Batman Movie'den tanıdığımız ve gelecek projeleri arasında Dungeons & Dragons, Nightwing, Jonny Quest gibi yapımlar bulunan Chris McKay oturacakken, Reborn'un yapımcılığını Sandra Bullock'un yanı sıra Vertigo çizgi romanlarından tanıdığımız Roy Lee ve Miri Yoon üstlenecek. Filmin yönetici yapımcıları olarak ise çizgi romanın yaratıcıları olan Mark Millar ve Gregg Capullo'nun olacağı söylenenler arasında yer alıyor. Filmin yıldız isminin ise Bird Box'ın yanı sıra Teklif, Güzel Dedektif, Yerçekimi, Hız TuzağıOcean's Eight gibi filmleriyle tanıdığımız Oscar'lı oyuncu Sandra Bullock'un olacağı duyurulmuş bulunuluyor. Ayrıca Chris McKay'in ikinci The Lego Batman Movie filmi yurt dışında vizyona girmeye hazırlanıyor.

    Bilim kurgu türündeki Reborn çizgi roman uyarlaması, Netflix tarafından geliştirilme aşamasında bulunuyor. Filmin ne zaman Netflix üzerinden yayınlanacağı henüz belli değil.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top