Hesabım
    Kevin Hart'tan İki Yeni Komedi Filmi Geliyor!

    Ünlü komedyen Kevin Hart'ın yeni projeleri neler olacak?

    Başrolünü usta oyuncu Bryan Cranston ile paylaştığı komedi dram türündeki The Upside filminin yıldız oyuncusu Kevin Hart, yeni projelerini duyurdu. Fatherhood isimli dram filminde rol alacağının duyurulmasının ardından ünlü komedyen, iki yeni komedi filmini daha geliştirme aşamasında bulunuyor.

    Fantastik türde olan ve Sony bünyesinde bulunan Jumanji: Welcome To The Jungle filmiyle büyük bir başarı yakalayan ünlü komedyen Kevin Hart vizyona bu hafta girecek olan The Upside filmiyle ile başarısını korumayı sürdürüyor. Şimdi ise iki yeni proje daha STX Entertainment tarafından duyulmuş bulunuyor. Bu projelerden ilkinin ise Black Friday olduğu söylenenler arasında yer alıyor. Black Friday'in hikayesinin ise bir vücut değiştirme komedisi üzerine olacağı bilgisi duyurulanlar arasında bulunuyor. Filmin hikayesi ise Doan La tarafından kaleme alınıyor. Komedyen Kevin Hart'ın bir diğer projesi ise henüz adı belli olmayan bir romantik komedi filminin olacağı resmi olarak duyuruldu. Romantik komedi projesi henüz senaristini arama aşamasında bulunuyor.

    Hart, geçtiğimiz hafta içerisinde Fatherhood isimli dram filminde başrol olacağını duyurmuştu. Fatherhood'un konusu, kızının doğumundan bir gün sonra ölen karısının ardından kızıyla birlikte yaşam mücadelesi veren bir babayı odağına alacak. Yönetmeni henüz belli olmayan yapım, Matt Logelin'in romanından uyarlanacak.

    Komedyen Kevin Hart, 24 Şubat gecesi düzenlenecek olan Oscar Ödül Töreni'ne sunucu olarak seçilmiş, ancak geçmişinde sarf ettiği homofobik sözleri nedeniyle sinema dünyasının ünlü isimleri tarafından ve sinemaseverler tarafından sosyal medya üzerinden linç edilmişti. Yaptığı bir açıklamanın ardından Oscar sunuculuğundan çekilen Hart, yıllar önce gösterdiği homofobik davranışlar için herkesten özür dilemiş, ancak yine de Sarah Silverman, Amy Schumer gibi komedyenlerle karşılaştırılmaktan kaçamamıştı. Akademi, Kevin Hart'ın ardından Oscar Töreni'ni sunacak başka bir ismi gündeme getirmediği için ise töreni kimin sunacağı herkes tarafından merak edilenler arasında yer alıyor. Birçok ünlü isimden gelen öneriler arasında törenin doğaçlama sunulmasından, Avengers ekibine sundurulmasına birçok fikir bulunuyor. Ancak Akademi, bu konuda henüz herhangi bir açıklama yapmadı.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top