Hesabım
    Nicolas Cage, H.P. Lovecraft Uyarlamasında Başrol!

    The Color Out of Space'in başrolü Nicolas Cage oldu.

    Akademi ödüllü usta oyuncu Nicolas Cage'in yeni projesi belli oldu. Efsanevi yazar H.P. Lovecraft'in kitabı beyaz perdeye uyarlanmak üzere üzerinde çalışılmaya başlandı. Projenin ilk ayrıntısı ise Nicolas Cage oldu.

    H.P. Lovecraft'in korku türündeki The Color Out of Space kitabından sinemaya uyarlacak olan filmin başrolünde Nicolas Cage'in yer alması üzerine anlaşma sağlandı. SpectreVision’s bünyesinde izleyicileriyle buluşacak olan Color Out of Space, Hardware, Dust Devil, The Island of Dr. Moreau, Replace gibi filmlerin yönetmenliğini üstlenen Richard Stanley tarafından yönetilecek. Ayrıca H.P. Lovecraft'in kitabının senaryo uyarlamasını da Richard Stanley'nin üstleneceği bilinenler arasında yer alıyor.

    The Color Out of Space kitabının konusu ise şöyleydi: New England civarında bulunan ve şehir yaşamından son derece uzakta bulunan kırsal bir bölgedeki çiftliğe taşınan Gardners ailesi, New York'lu zengin bireylerden oluşuyordur. Nathan Gardner'ın babasına ait olan çiftlikteki yeni hayatlarına alışmak için çabalayan ailenin evlerinin ön bahçesine bir meteorun düşmesiyle işler iyice karışacaktır. Düşen meteor bulundukları bölgenin renk değiştirmesine ve uzay-zamanda kırılmalar yaratılmasına neden olacaktır. Gittikçe daha çok tuhaflaşan bölgede aile yeni bir şeyin farkına varır: Bu meteor, dünyadaki koşulları değiştirerek uzaylı istilasına açık hale gelmelerine neden olmak üzere herkesi ve her şeyi mutasyona uğratır.

    Color Out of Space filminin başrolünde Birdy, Peggy Sue Got Married, MoonstruckWild at HeartCon AirFace/Off,  City of AngelsAdaptationHayalet Sürücü gibi filmlerden tanıdığımız Oscar ödüllü usta oyuncu Nicolas Cage'in yanı sıra, Titans, American Gothic, How To Get Away With Murder, Once Upon A Time, By Any Means gibi yapımlardan tanıdığımız Elliot Knight ve Netflix yapımı The Haunting of Hill House dizisi ile izleyicilerinin gönüllerini kazanan minik oyuncu Julian Hilliard bulunuyor. 

    Korku türünde olacak olan, Nicolas Cage'in başrolünde yer alacağı H.P. Lovecraft kitabının beyaz perde uyarlaması Color Out Of Space filminin prodüksiyonu Şubat ayı içerisinde başlatılacak. Color Out of Space filminin ne zaman sinemalardaki izleyicileriyle buluşacağı henüz belli değil.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top