Hesabım
    Armie Hammer ve Dakota Johnson’lı “Wounds”un İlk Posteri Yayınlandı!

    Sundance Film Festivali'nde gösterilecek “Wounds”tan ilk poster geldi.

    Beni Adınla Çağır” ile geçtiğimiz sene ilk Oscar adaylığını elde eden Armie Hammer ve “Fifty Shades” serisiyle tanınan ve yakın zamanda “El Royale'de Zor Zamanlar”da karşımıza çıkan Dakota Johnson’ın başrollerini paylaştığı korku ve gizem filmi “Wounds”un ilk posteri huzurlarımıza sunuldu.

    Filmde başrol ikilisine “Atlanta”nın Emmy adayı yıldızı, “Deadpool 2”nin Domino’su Zazie Beetz, “Gypsy”de izlediğimiz Karl Glusman, “Orange Is the New Black” dizisinden tanıdığımız Brad William Henke ve Kerry Cahill gibi oyuncular eşlik ediyor.

    Filmin yönetmenliğini ve senaristliğini 2016 yılında çektiği ilk filmi "Korkunun Gölgesi" ile En İyi İlk Film dalında BAFTA kazanan İran asıllı İngiliz yönetmen Babak Anvari üstleniyor. Hikaye detayları henüz belli olmayan “Wounds”, New Orleans’ta barmenlik yapan bir adama odaklanıyor. Barda bırakılan bir telefonu evine götüren barmenin ve eşinin başına rahatsız edici ve gizemli şeyler gelmeye başlıyor.

    Prömiyerini önümüzdeki günlerde Sundance Film Festivali’nde gerçekleştirecek “Wounds” 29 Mart tarihinde Amerika’da gösterime girecek. Ülkemiz için henüz bir vizyon tarihi bulunmuyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top