Hesabım
    Jeff Bridges'den Akıl Karıştıran "The Big Lebowski" Paylaşımı!

    Jeff Bridges, sosyal medyada yaptığı paylaşımla hayranlarını heyecanlandırdı.

    The Big Lebowski ile gönüllere taht kuran Oscarlı usta oyuncu Jeff Bridges, 24 Ocak saat 20.00 sularında yaptığı paylaşım ile akılları karıştırdı. Sosyal medya üzerinden takipçilerine bir duyuru yaptı. The Dude karakterini içeren bir paylaşım, tüm The Big Lebowski hayranlarını heyecanlandırdı.

    Usta oyuncu Jeff Bridges, dün akşam saatlerinde sosyal medya üzerinden yayınladığı video ile paylaşım rekoru kırdı. Paylaştığı video The Big Lebowski'de canlandırdığı ve efsaneleştiği The Dude karakterini konu ediniyordu. Bu paylaşım, hayranlarını yeni bir filmin gelip gelmeyeceği üzerine düşünmeye itti.

    Videonun ilk saniyelerinde Dude'un, ikonikleşmiş kıyafetleri ve gözlükleriyle kameraya doğru baktığı görülüyor. Ardından ise bir çalı yığını yuvarlanıyorken görülüyor. Bridges'ın sosyal medya üzerinden paylaştığı videonun sonunda ise 2 Şubat 2019 tarihi yer alıyordu. Videoyu "Geçmişte yaşayamazsın dostum, izlemeye devam edin." metniyle paylaşan oyuncu, bu tarihte Amerika'nın en büyük spor etkinliği olan Super Bowl'un olması ile bu videonun bir reklam filmiyle ilgili olabileceği düşüncesini gündeme getirdi.

    Geçtiğimiz yıl da Super Bowl'da Chris Hemsworth ve Danny McBride'ın Crocodile Dundee filminin yeniden çekimiymiş gibi görünen bir reklam filminde rol aldıkları görülmüştü...

    The Big Lebowski'nin konusu şöyleydi: Bir karışıklık bazen umulmadık olaylara sebep olabilir. Kaldı ki işin içinde para varsa olaya dahil olacak bir sürü insan da çıkar. Jeff Lebowski böyle bir meselenin orta yerinde kalır. Kendisi bir milyoner ile karıştırılır. Milyonerin karısına ait borçlar ödenmemiştir ve bundan sebep kahramanımız gangsterlerden dayak yer ve çok değerli halısı zarar görür. Lebowski, ortadaki bu yanlış anlaşılmayı çözmek zorundadır. Adaşı olan milyonerin malikânesine giderek konuşmak ister.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top