Hesabım
    Keira Knightley'li "Berlin, I Love You"dan Poster!

    Paris ve New York'un ardından sıra Berlin'de!

    Birbirinden farklı, ama birbirleriyle kesişen insanların aşk hikayelerini bir araya getiren "New York, I Love You" ve "Paris, Je T'aime" filmlerinin ardından serinin üçüncü filmi "Berlin, I Love You"nun çekileceği haberleri duyurulmuştu. Bunun ardından geçtiğimiz hafta içerisinde filmin fragmanı yayınlanmıştı. Şimdi ise filmin tüm aşk hikayelerindeki oyuncuları içeren poster yayınlandı.

    Berlin'in hareketliliğini kendine arka plan yapan serinin üçüncü filmi "Berlin, I Love You", yılın merakla beklenen filmleri arasındaki yerini aldı. Juliette Binoche, Gérard DepardieuWillem Dafoe gibi isimlerin yer aldığı Paris, Je T'aime ve Natalie Portman, Shia LaBeouf, Bradley Cooper, Christina Ricci, Orlando BloomUğur Yücel gibi isimlerin yer aldığı New York, I Love You filmlerinin ardından çekilen Berlin, I Love You'nun yönetmen koltuğuna Dianna Agron, Peter Chelsom, Fernando Eimbcke, Justin Franklin, Dennis Gansel, Dani Levy, Daniel Lwowski, Josef Rusnak, Til SchweigerMassy Tadjedin ve Gabriela Tscherniak oturuyor.

    Merakla beklenen romantik film Berlin, I Love You'nun oyuncu kadrosunda ise, Karayip Korsanları, Colette, Enigma, Everest, Begin Again, Aşk ve Gurur, Kefaret gibi filmlerin başarılı oyuncusu iki Oscar adaylığı bulunan Keira Knightley; Queen, Winchester, Trumbo, Red, HitchcockGosford Park gibi filmlerden tanıdığımız Oscar ve Golden Globe ödüllü usta oyuncu Hellen Mirren; The Royal Tennenbaums, Bottle Rocket, Idiocracy gibi filmlerde izleme fırsatı yakaladığımız Luke Wilson; Heroes dizisinin ve Çığlık 4 filminin başarılı oyuncusu Hayden Panettiere; 21, Bulut Atlası, Across The UniverseUzaydan Gelen Fırtına gibi filmlerden tanıdığımız İngiliz oyuncu Jim Sturgess; Game of Thrones'un Ramsay Bolton'ı Iwan Rheon; Türk asıllı Alman oyuncu Sibel Kekilli, Mickey Rourke, Jenna Dewan, aynı zamanda yönetmen koltuğuna da oturan Dianna Agron gibi isimler yer alıyor.

    Berlin, I Love You filminin yurt dışında 8 Şubat 2019 tarihinde vizyona girmesi beklenirken, filmin ülkemizdeki izleyicileriyle sinemalarda ne zaman buluşacağı henüz belli değil.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top