Hesabım
    Bilim Kurgu Filmi "Captive State"ten Poster!

    Bilim kurgu türündeki distopya filmi Captive State'ten poster yayınlandı.

    Bilim kurgu ve gerilim türlerindeki apokaliptik distopya filmi Captive State'ten poster yayınlandı. Yönetmen koltuğuna  Rise Of The Planet Of The Apes'ten tanıdığımız Rupert Wyatt'ın oturduğu Captive State'ten bir de yeni bir görsel bulunuyor. Filmden yayınlanan görselde bir uzay gemisine göz atma fırsatı yakalıyoruz. Captive State filmi, posterinde yer alanlardan anlaşılacağı üzere "This is no longer out planet / Burası artık bizim gezegenimiz değil." sloganı üzerinden ilerliyor. 

    Bilim kurgu türündeki Captive State'in konusu ise şöyle: Chicago'nun bir mahallesi dünya dışı bir güç tarafından işgal edilir. Bu duruma karşı ,şbirlikçilerin ve muhaliflerin bakış açılarından olanları ele alan Captive State, sıradan bir uzaylı istilasını değil, istilanın ardından yaşanan süreci temeline oturtuyor. Ayrıca 10 yılın ardından gezegenlerini geri almak için mücadele veren cesur insanları olduğu kadar sırtını uzaylılara yaslayarak bu istiladan memnun olan kesimi de işliyor. 10 yıl önce gerçekleşen istila sonucunda fakirlik ve suç tarihe karışır. Ancak karşılığında ödenen bedeller nelerdir? Filmin hikayesi Ashton Sanders'ın canlandırdığı Phoenix'teki ayaklanmaya katılan Gabriel karakteri, John Goodman'ın canlandırdığı polis Mulligan karakteri tarafından yardımcısı olmak üzere işe alınmasının üzerinden ilerliyor.

    Maymunlar Cenennemi filminin yanı sıra "The Escapist", Subterrain, “The Gambler” filmleriyle tanınan ve gelecek projeleri arasında Storm King isimli filmi bulunduran Rupert Wyatt’ın yönetmenliğini üstlendiği Captive State'in oyuncu kadrosunda Barton Fink, Cloverfield Yolu No 10, Operasyon: Argo, Uçuş gibi filmlerden tanıdığımız Altın Küre ve Emmy ödüllü sevilen oyuncu John Goodman; Oscar ödüllü Moonlight, The Retrieval, The Equalizer 2 gibi filmlerde izleme fırsatı yakaladığımız Ashton Sanders; “Korku Seansı”nın Lorraine Warren'ı, “Bates Motel”in Norma Bates'i Vera Farmiga, “Hemlock Grove” dizisinin Miranda'sı Madeline BrewerAlan RuckKevin J. O'ConnorJames RansoneJonathan MajorsD.B. SweeneyKevin Dunn, “If Beale Street Could Talk”tan Kiki Layne ve Machine Gun Kelly bulunuyor.

    Bilim kurgu ve gerilim türlerindeki Captive State filmi ülkemizdeki izleyicileriyle 29 Mart tarihinde buluşmaya hazırlanıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top