Hesabım
    Dylan O'Brien'lı "The Education of Fredrick Fitzell"dan İlk Görsel

    Dylan O'Brien ve Maika Monroe başrollü filmden ilk görsel paylaşıldı.

    Başrolüne genç oyunculardan Dylan O'Brien ve Maika Monroe'yu alan gerilim türündeki "The Education of Fredrick Fitzell"dan ilk görsel paylaşıldı. Sinemaseverlerle paylaşılan görselde Dylan O'Brien'i tek başına yer aldığı bir sahnede görme fırsatı yakalıyoruz.

    Gerilim türünde olan The Education of Fredrick Fitzell'ın konusu ise şöyle: Film, kesinlikle bir dedektif, filozof ya da gizli ajan olmayıp 30 yaşına basmak üzere sıradan bir adam olan Fred'in hikayesi üzerinden ilerliyor. Fred kafasının içinde varoluşsal sorunlar yaşıyordur. Ayrıca tamamen yetişkin bir birey olmanın ağırlığıyla da mücadele ediyordur. Üstüne üstlük bir de ilişkisi hakkında da kafasında sorular dönüyordur. Fred iyi bir şirkete girip sırf para kazanmak için hayallerinden vazgeçmeli midir? Yoksa hayali olan ressamlığa devam mı etmelidir? Tüm bunları düşünürken bir yandan da geçmişine yolculuk eden Fred, kayıp bir kızın gizemini de çözmeye çalışacaktır. Mercury adı verilen bir uyuşturucu maddenin ve Fred'i geçmişinden beri takip eden garip bir yaratığın gizemi ise daha da fazla hayatını saracaktır. Filmde geçmiş, gelecek ve şimdiki zaman iç içe verilerek ve Fred'in yaşayabileceği tüm olası hayatları göstererek izleyiciye farklı bir deneyim yaşatılacağı iddia ediliyor.

    The Education of Fredrick Fitzell filminin başrolünü “Teen Wolf” dizisi ve “Labirent” serisiyle tanınan genç yıldız Dylan O’Brien ve It Follows'un yıldızı olan ve Kurtuluş Günü 2, The 5th Wave, The Guest, Greta gibi filmleriyle tanıdığımız Maika Monroe üstlenirken, oyuncu kadrosunda bu iki ismi yanı sıra, 2015 yapımı “Brooklyn”in yıldızı Emory Cohen, “The Handmaid's Tale”in Rita’sı Amanda Brugel ve “Atypical” dizisinde izlediğimiz Keir Gilchrist; Mindhunter, İyilik, Deadwax gibi yapımlardan tanıdığımız Hannah Gross; Brooklyn, Babadan Oğula, The OA, War MachineLords of Chaos gibi yapımlarda izleme fırsatı edindiğimiz Emory Cohen gibi isimler yer alıyor.

    Filmin yönetmen koltuğunda The Conspiracy filmiyle beğenileri toplayan Christopher MacBride otururken, senaryoyu da kaleme almış bulunuyor. Filmin sinemalardaki izleyicileriyle ne zaman buluşacağı henüz bilinenler arasında yer almıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top