Hesabım
    Edgar Wright’ın Yeni Filminin İsmi Belli Oldu: Last Night In Soho!

    Yönetmen Edgar Wright’ın gelecek projesi resmi ismine kavuştu.

    Zombilerin Şafağı”, “Sıkı Aynasızlar” ve “Scott Pilgrim vs. the World” gibi filmlerle tanınan ve en son 2017 yılında “Baby Driver” ile sinema salonlarına konuk olan başarılı İngiliz yönetmen Edgar Wright’ın gelecek projesi geçtiğimiz günlerde belli olmuştu. Yeni gelen bilgilere göre ise filmin adının “Last Night In Soho” olacağı öğrenildi.

    Nicolas Roeg imzalı “Şimdi Bakma” ve Roman Polanski'nin yönettiği “Tiksinti” filmlerinden ilham alan psikolojik korku ve gerilim filminin hikaye detayları henüz belli değil ancak filmin başrolünün bir kadın olacağı biliniyor. “Londra’nın merkezi ile ilgili bir film çekmediğimi fark ettim, özellikle de son 25 yılımda çok fazla vakit geçirdiğim bir yer olan Soho bölgesiyle ilgili. Bu film benim yaşadığım Londra ile ilgili olacak.” şeklinde konuşan yönetmen, bu filmle birlikte aynı zamanda daha önce tam anlamıyla hiç adım atmadığı bir türde film yapacak.

    Filmin görüntü yönetmeni ve prodüksiyon tasarımcısı da belli oldu. “Billions” dizisi ve Netflix yapımı “Black Mirror: Bandersnatch” ile tanınan görüntü yönetmeni Jake Polonsky ve yönetmenle birçok filminde birlikte çalışan prodüksiyon tasarımcısı Marcus Rowland projeye dahil oldular.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top