Hesabım
    Yeni Terminator'dan Kamera Arkası Videosu

    Terminator'ın 6. filminden kamera arkası görüntüleri yayınlandı.

    Bilim kurgu türündeki efsanevi kült film serisi Terminator'ın henüz adı belli olmayan yeni filminden bir kamera arkası videosu yayınlandı. Macaristan'a yolculuk yaptığımız videoda özellikle yönetmen Tim Miller ve başrol oyuncularından Arnold Schwarzenegger ile birlikte Terminator setini görme imkanı buluyoruz.

    1984 yapımı The Terminator, 1991 yapımı Terminator 2: Judgement Day'in yönetmenliğini üstlenmesinin ardından serinin diğer filmlerinin bazılarında senaryo aşamasında karakter bazlı olarak yer alan ve pek de etkin olarak yer almayan usta yönetmen James Cameron, serinin haklarını yeniden üstüne almayı geçtiğimiz yıllarda başarmıştı. Serinin haklarını elde etmesinin ardından ise yeni bir Terminator filmi için David Ellison ile birlikte kolları sıvayan Cameron, 2019 yılı içerisinde vizyona girecek bir Terminator filminin yapımcılığını üstlenme kararı aldı. Henüz adı belli olmayan yeni Terminator filminin yönetmen koltuğu ise Deadpool'un yönetmeni Tim Miller'a emanet edildi.

    Serinin ilk iki filminin ardından James Cameron yönetmenliğinde bulunmayan Terminator 3: Rise of the MachinesTerminator: Salvation ve Terminator Genisys filmleri, serinin hayranları tarafından yok sayılıyordu. Bunun ardından Cameron onaylı bir filmin çekilecek olması hayranları sevindiren bir durum meydana getirmiş oldu. Seri için geri dönen oyuncular arasında The Terminator rölünde izlediğimiz Arnold Schwarzenegger ve Sarah Conor rolünde izlediğimiz Linda Hamilton bulunuyor. Ayrıca filmin oyuncu kadrosuna Blade Runner 2049Black Mirror ve Halt and Catch Fire yapımlarından tanıdığımız yıldızı parlayan oyuncu Mackenzie Davis; Before I Fall, Rock of Ages gibi yapımlardan tanıdığımız Diego Boneta; 2091, Lady, La Vendedora de Rosas dizilerinden hatırladığımız Natalia Reyes gibi oyuncular katılıyor.

    Terminator serisinin ilk filmi olan The Terminator dünya çapında 78.4 milyon dolarlık gişe hasılatı elde etmişti. Serinin ikinci filmi Terminator: Judgement Day ise  bu rakamı defalarca katlamış ve 519.8 milyon dolara ulaşılmasını sağlamıştı.

    Terminator serisinin henüz adı belirlenmeyen yeni filminin ülkemizdeki izleyicileriyle sinemalarda 31 Ekim 2019 tarihinde buluşması beklenenler arasında yer alıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top