Hesabım
    Zac Efron'lu Ted Bundy Biyografisinden Fragman!

    Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile filminden fragman paylaşıldı.

    Seri katil Ted Bundy'yi hikayesinin odağına alan "Extremely Wicked, Shockingly Evil And Vile" filminden fragman yayınlandı. Sundance Film Festivali'nde izleyicilere sunulacak olan filmin başrollerini Zac Efron ve Lily Collins paylaşıyor.

    Dünyaca ünlü seri katil Ted Bundy'nin yaşamını konu eden biyografik türdeki suç ve gerilim filmi Extremely Wicked, Shockingly Evil And Vile'dan fragman yayınlandı. Uzun süredir, yılın merak edilen filmleri arasında bulunan Extremely Wicked, Shockingly Evil And Vile'ın başrollerinde Bundy rolünde izleyeceğimiz High School Musical, The Greatest Showman, Hairspray17 Again gibi filmlerin yıldız oyuncusu Zac Efron ve Kloepfer rolünde izleyeceğimiz Ölümcül Oyuncaklar: Kemikler Şehri, Love, Rosie, Pamuk Prenses'in Maceraları, Abduction, Les Miserables, Okja, To The Bone gibi filmlerden tanıdığımız Lily Collins yer alıyor. Filmin oyuncu kadrosundaki diğer isimler arasında Bir Zaman New York, Westworld, Paranoya gibi yapımların başarılı oyuncusu Angela Sarafyan, Metallica'dan tanıdığımız dünyaca ünlü müzisyen James Hetfield, Karayip Korsanları: Salazar'ın İntikamı, The Truth About Emmanuel, Labirent: Ölümcül Kaçış gibi filmlerde izleme fırsatı bulduğumuz Kaya Scodelario, usta oyuncu John Malkovich, The Big Bang Theory'nin yıldız ismi Jim Parsons, Grace Victoria Cox, Alan B. Jones ve Jeffrey Donovan bulunuyor.

    Biyografi türündeki Extremely Wicked, Shockingly Evil And Vile filmi, Ted Bundy'nin yaşamını Elizabeth Kloepfer'ın gözünden izleyiciye anlatıyor. Bundy'nin kız arkadaşı olan Kloepfer, yıllar boyunca Ted Bundy hakkındaki suçlamaları reddeden ama en sonunda polise her şeyi anlatan isim olarak biliniyor. Ted Bundy'ye en yakın isim olarak bile infazına yaklaştığı bir dönemde sırlarını ortaya döken Kloepfer'in gözünden izleyeceğimiz hikayenin yönetmen koltuğunda Joe Berlinger oturuyor. Voltage ve Cota Films bünyesi altında bulunan Nicholas Chartier ve Ara Keshishia filmin yapımcılığını üstlenen isimler bulunuyor. 

    Sundance'te prömiyerini yapacak olan ve bir seri katil biyografisi olan Extremely Wicked, Shockingly Evil And Vile filminin ülkemizdeki izleyicileriyle ne zaman buluşacağı henüz belli değil.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top