Hesabım
    Patty Jenkins "Justice League" Yönetmek İstemiyor!

    Wonder Woman'ın yönetmen koltuğuna oturan Patty Jenkins'ten yeni açıklamalar...

    DC'nin en çok sevilen ve beklenen filmleri olan Wonder Woman serisinin yönetmeni Patty Jenkins, filmler hakkında yeni açıklamalarda bulundu. Jenkins, Wonder Woman'ın devam halkası niteliğinde olacak olan filmin yanı sıra gelecek Justice League filmi için de duyuru yaptı.

    Hollywood Reporter ile gerçekleştirdiği röportaj ile hayranlarına duyuru yapan Jenkins, öncelikle uzun bir sürecin başında bulunan üçüncü Wonder Woman projesinin müjdesini verdi. 2020'nin yaz aylarında vizyonda görme imkanı bulabileceğimiz Wonder Woman 1984 filminde Jenkins bir Amazon prensesi olan Wonder Woman'ın  geçmişine son kez bakacağımızı belirtti. İlk filmde de savaş dönemine dönmüş ve Wonder Woman'ın geçmişine detaylı bir bakış atmıştık. Başarılı yönetmen Patty Jenkins konu hakkında "Bir sonraki projede yeniden geçmişe dönmeyi planlamıyorum. Çünkü başka nereye gidebiliriz? Artık ileriye bakmalıyız. Bu kesinlikle ilerici bir hikaye olacak. Tek söyleyebileceğim bu. Belli olan ve dayanağımız olan tek şey de bu." sözlerini sarf etti.

    Patty Jenkins'e Justice League devam filminin dümenini eline alıp almayacağı sorusu yöneltildiğinde ise yönetmen, "Bu tür filmleri son derece zorlayıcı buluyorum. Harika bir iş çıkarılırsa ancak mükemmel olabilirler. Ancak o kadar çok karakteri aynı zaman dilimine yerleştirme fikri... Umarım uzun bir süre Justice League filmi yapmak zorunda bırakılmam. Ama bu filmleri izlemek için sabırsızlanıyorum. Aquaman 2 ve Flash'i görmek istiyorum. Asla 'Asla!' demek istemiyorum, ama bir yönetmen olarak hepimizin parlayacağı nokta farklı." sözlerini ifade ederek bir Justice League filminin sorumluluğunu almak istemediğini belirtti.

    Wonder Woman 1984 filminin konusu henüz belli değilken, bir önceki filmin konusu şöyleydi: Amazon prensesi Diana Price, nam-ı diğer Wonder Woman dünyayı keşfetmek için tropik topraklarını geride bırakıp demir ve camın hüküm sürdüğü dünyamıza dalar. Birçok inanüstü yetenek ve kıvrak bir zekayla donatılmış olan güzel kahraman Cennet Adası'nın medeniyete açılan kapısı olacaktır. Wonder Woman 1984'un oyuncu kadrosunda başrolde bulunan Gal Gadot'nun yanı sıra Chris Pine, Robin Wright, Connie Nielsen, Kristen WiigPedro Pascal gibi isimler yer alıyor.

    Filmin ülkemizde ve yurt dışında 2020 yılının yaz aylarında vizyona girmesi bekleniyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top