Hesabım
    Pokemon Detective Pikachu'nun İkinci Filmi Yolda!

    Detective Pikachu'nun ilk filmi gelmeden ikinci filmi hazırlandı!

    Ryan Reynolds'ın sesiyle baş kahramanına hayat verdiği film Pokemon Detective Pikachu'nun ikinci filminin geliştirme aşamasında olduğu duyuruldu. İlk film henüz vizyona girmediği için bu haber Pokemon hayranlarını şaşırttı.

    Filmin senaryosunu üstlenmesi için Oren Uziel ile anlaşmaya oturan ve uzlaşmayı başaran Legendary Entertainment, Pokemon Detective Pikachu'nun devam filminin geliştirilmeye başlanması için start verdi. Genellikle gişede elde edeceği başarıya bakılarak ikinci film anlaşması yapılan sinema sektöründe, bu kez gişe beklentisine girilmeden ikinci film için anlaşmaya varıldı.

    Pokemon Detective Pikachu'nun konusu ise şöyle: Başarılı özel dedektif Harry Goodman esrarengiz bir şekilde kaybolur ve 21 yaşındaki oğlu Tim babasına neler olduğunu öğrenmek için kolları sıvar. Bu araştırmada Tim’e babasının eski Pokémon ortağı Dedektif Pikachu yardım eder. Pikachu esprili ve sevimli olduğu kadar iyi bir dedektiftir. Eşsiz bir şekilde birbirleriyle anlaşabildiklerini fark eden Tim ve Pikachu bu karmaşık sırrı çözmek için heyecan verici bir macerada güçlerini birleştirir. İnsanların ve Pokémonların birlikte yaşadığı Ryme Şehri’nin neon ışıklı sokaklarında ipuçları arayan ikili maceraları sırasında türlü türlü Pokémonlarla karşılaşır ve bu huzurlu hayatı yok edebilecek ve tüm Pokémon evrenini tehdit eden şoke edici bir komployu açığa çıkarır.

    Filmin yönetmen koltuğuna Gulliver'in Gezileri, Canavarlar Yaratıklara Karşı, Goosebumps: Canavarlar FirardaKöpekbalığı Hikayesi filminlerinin yönetmeni Rob Letterman otururken Pokemon Detective Pikachu'nun senaryosunu Letterman'ın yanı sıra Nicole Perlman kaleme alıyor. Film, Satoshi Tajiri, Ken Sugimori ve Junichi Masuda tarafından yaratılıp, orijinal hikayesini Tomokazu Ohara, Haruka Utsui ve Atsuko Nishida'nın kaleme aldığı Pokemon'dan uyarlandı.  Pokemon Detective Pikachu'nun başrolünde Pikachu rolüyle göreceğimiz Deadpool'un yıldız ismi Ryan Reynolds'ın yanı sıra Kağıttan Kentler, The Get Down, Jurassic World: Yıkılmış Krallık gibi filmlerde boy gösteren Justice Smith yer alıyor. Ayrıca filmde Reynolds ve Smith'e Suki Waterhouse, Kathryn Newton, Bill Nighy, Ken Watanabe, Rita Ora gibi isimler eşlik ediyor.

    Live-action olarak CGI yardımıyla çekilen fantastik türdeki Pokemon Detective Pikachu filmi ülkemizde, tüm dünyayla birlikte 10 Mayıs tarihinde vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top