Hesabım
    Korku Filmi "The Prodigy"den Yeni Klip!

    The Prodigy'den korku dolu anları içeren bir sahne paylaşıldı.

    Doğaüstü güçler tarafından bir ele geçirilme vakasını konu edinen The Prodigy filminden dehşet dolu dakikaları içeren bir klip yayınlandı. Klipte yer alan sahnede anne oğul ilişkisi göze çarpıyor. The Prodigy filminden yayınlanan sahnede, minik Miles'ın büyük bir kabus görerek uyandığını ve onu rahatsız eden yaratığın odada bulunduğundan annesine bahsettiğini görüyoruz.

    Doğaüstü korku türündeki The Prodigy'nin konusu ise şöyle: Filmin konusu ise şöyle: Sarah (Taylor Schilling), oğlu Miles ile yaşayan genç bir kadındır. Sarah, oğlunun bazı güçler tarafından sürekli olarak uyarıldığını fark edecektir. Bu güçlerin doğaüstü şeytani güçler olduğunu keşfeden Sarah ailesinin güvenliği için endişelenmeye başlamaktadır. Sarah, oğlunu bu karanlık güçlerin elinden kurtarmak ile oğluna duyduğu sevgiyi sık sık birbirine karıştırarak bu iki durum arasında sıkışıp kalacaktır. Oğlunu elde eden bu karanlık güçlerin ortaya çıkmasına neyin sebep olduğunu araştırırken geçmişin derin sularına dalmak zorunda kalan Sarah oğlunu kurtarmak için gerekli olan cevapları bulabilecek midir?

    Orange Is The New BlackOperasyon: Argo, Şanslı Biri gibi filmlerin Golden Globe ve Emmy adaylıklarına sahip başarılı oyuncusu Taylor Schilling ve korku romanlarının usta yazarı Stephen King'in romanından uyarlanan It: Chapter I'da talihsiz minik George karakterini canlandıran Jackson Robert Scott, The Prodigy filminin başrollerini üstleniyor. Ayrıca filmin oyuncu kadrosunda  What Keeps You Alive filminden tanıdığımız Brittany AllenRiddick Günlükleri, İyi Polis Kötü Polis gibi filmlerden ve The Umbrella Academy'de canlandırmaya hazırlandığı rolünden tanıdığımız Colm Feore ve Peter Mooney gibi isimler yer alıyor. The Prodigy'nin yönetmen koltuğunda The PactŞeytanın Kapısında gibi başarılı korku filmlerinin yönetmeni Nicholas McCarthy bulunurken, filmin senaryosunu Dehşet TreniHayvan Mezarlığı filminin yeni uyarlaması, Nightflyers dizisi gibi yapımların senaryosuna imza atan Jeff Buhler kaleme alıyor. The Prodigy'nin dağıtım şirketi olan Orion Pictures bünyesinde daha önce The Terminator, Robocop, The Silence Of The LambsDances With WolvesAmadeus gibi filmler gösterime girmişti.

    The Prodigy, Oscarlı filmleri bünyesinden çıkaran Orion Pictures'ın dağıtımcılığında yurt dışında vizyona girecek. Ülkemizde ise ne zaman sinemalardaki izleyicileriyle buluşacağı henüz belli değil.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top