Hesabım
    Nicholas Hoult, Jennifer Lawrence İle X-Men Filmlerinde Nasıl Çalıştı?

    Nicholas Hoult, eski sevgilisi Jennifer Lawrence ile Dark Phoenix filmindeki çalışma şeklinden bahsetti.

    X-Men: Dark Phoenix filminin kadrosunda yer alan Nicholas HoultJennifer Lawrence ile yıllardır aynı sette gerçekleştirdikleri çalışma hakkında konuştu. Oscarlı oyuncu Jennifer Lawrence ile uzun süreli bir birliktelik yaşayan Hoult, profesyonelliklerini korumanın önemini vurguladı.

    Daha önce X-Men First Class, X-Men: Days of Future PastX-Men Apocalypse ve önümüzdeki aylarda vizyona girecek olan X-Men: Dark Phoenix filmlerinde birlikte çalışan eski sevgililer Nicholas Hoult ve Jennifer Lawrence'ın setteki çalışma hayatları konusunda ES Magazine'den gelen sorulara Nicholas Hoult yanıt verdi. Hank McKoy yani Beast kahramanına hayat veren Hoult, Lawrence ile 2014 yılında sona eren bir birliktelik yaşamıştı. 2011 yılından beri X-Men setinde birlikte bulunan ve neredeyse birlikte büyüdüklerini söyleyen Hoult sözlerine şu şekilde devam etti: "Skins'deki durumum ile hemen hemen aynı yerdeyim. Biz büyük bir aileyiz ve X-Men filmlerini 20 yaşımızdan beri yapıyoruz. Skins'teki ailemde olduğu gibi buradaki insanlarla da birlikte büyüdüm. Neredeyse harika bir 8-9 yıl geçirdik. Çok iyi anlaştık ve çok da eğlendik."

    Başarılı oyuncu Nicholas Hoult, vizyona girmeye hazırlanan X-Men: Dark Phoenix filmi hakkında ise şu sözleri sarf etti: "Yönetmen ve senaristler benim için çok iyi ve farklı bir deneyim olabilecek bir yere karakterini konumladı. Bu nedenle çok mutluyum." Jennifer Lawrence ile olan çalışması konusunda ise "Özel hayat meselesi gizli bir şekilde tutulduğu sürece hiçbir sorun çıkmıyor. Setteyken eğlenmeye çalış, ama çok da abartma. Bence bu Jennifer'ın yapabildiği bir şey ve bu onu özel biri haline getiriyor. Evet biliyorum, birlikte çalışmamız tuhaf, ama ben yalnızca bu olayın bir seyircisiyim. Onun hareketlerinde de bir tuhaflık görmüyoruz." açıklamasında bulundu.

    7 Haziran 2019 tarihinde vizyona girecek olan X-Men: Dark Phoenix filminin konusu ise şöyle: X-Men ekibinin karşısında şimdiye kadarki en zorlu ve güçlü düşmanları vardır; içlerinde biri olan Jean Grey. Uzaydaki bir kurtarma görevi sırasında, Jean gizemli kozmik bir güç tarafından darbe alır. Neredeyse hayatını kaybeden Jean eve döndüğünde bu gücün onu daha güçlü kıldığını fark eder. Ancak bu güç onu aynı zamanda daha dengesiz bir hale de getirmiştir. İçindeki bu varlıkla mücadele eden Jean, güçlerini idrak edemediği ve sınırlandıramadığı bir şekilde serbest bırakır. Kontrolden çıkan Jean sevdiklerine zarar vermeye başlar ve X-Men’i bir arada tutan yapının çözülmesine sebep olur. Parçalanan ekip tekrar birlik olmanın yolunu bulmalıdır. Mevhubahis yalnızca Jean’i kurtarmak değil, aynı zamanda Jean’in içindeki gücü silahlaştırmak ve galaksiye hükmetmek isteyen uzaylılardan dünyayı kurtarmaktır.

    Filmin oyuncu kadrosunda Nicholas Hoult ve Jennifer Lawrence'ın yanı sıra Sophie Turner, James McAvoy, Jessica Chastain, Michael Fassbender, Tye SheridanAlexandra Shipp ve Evan Peters gibi isimler yer alıyorken yönetmenliğini Simon Kinberg üstleniyor. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top