Hesabım
    Kadın Kahramanlı "Birds of Prey"den Teaser Yayınladı

    DC Sinematik Evreni'nin kadın kahramanlı yeni filminden teaser geldi.

    Başrolünü Margot Robbie, Mary Elizabeth Winstead, Jurnee Smollett-Bell, Ella Jay Bosco, Ewan McGregor, Rosie Perez, Ali Wong, Robert CatriniSteven Williams ve Derek Wilson gibi isimlerin paylaştığı Birds of Prey filminden ilk teaser yayınlandı. Stüdyo ortamındaki çekimleri kapsayan teaser, kahramanlarımızı kostümlü olarak görme imkanı tanıyor. Karakter ayrıntılarının yakın plan gösterildiği teaser "Yakında görüşürüz" mesajı veriyor.

    Yönetmenliğini Dead Pigs, According To My Mother gibi filmlerden tanıdığımız genç yönetmen Cathy Yan üstlenirken, Birds of Prey'in senaryosunda Transformers flashback filmi Bumblebee'den tanıdığımız Christina Hodson'ın imzası bulunuyor. Hodson, ayrıca Joss Whedon'ın ekibinden ayrıldığı Batgirl filminin de senaryosunu üstlenecek. Birds of Prey filminin çekileceğinin duyurusu Suicide Squad filmi vizyona girdiği tarihlerde yapılmıştı. Warner, Harley Quinn gibi DC anti-kahraman kadınlarından oluşan bir ekip ile yola çıkacaklarını açıklamış ve DC hayranlarını heyecanlandırmıştı.

    Ayrıca Suicide Squad 2 filmi de geliştirilme aşamasında bulunuyor. Bunun yanı sıra spin-off filmler de gelecek projeler arasında bulunuyor. Bu projelerden biri romantik bir film olması beklenen Harley Quinn Vs The Joker; diğeri ise David Ayer'in ellerine emanet olan Gotham City Sirens filmi oluyor. Ancak bu iki proje de Birds of Prey'in ortaya çıkmasından itibaren ikinci plana atılmış durumda bulunuyor.

    2002 yılında Birds of Prey ilk kez bir dizi olarak yayınlandı. Oyuncu kadrosunda ise Huntress olarak Ashley Scott, Batgirl olarak Dina Meyer, Black Canary olarak Rachel Skarsten, Hawkgirl olarak Shemar Moore, Alfred Pennyworth olarak Ian Abercrombie gibi isimler yer alıyordu.

    Birds of Prey filminin hikayesi ise genç bir kızı kötü bir mafya babasının elinden kurtarmak üzerine olan bir görevi odağına alacak. Cloverfield serisinden tanıdığımız Mary Elizabeth Winstead'in hayat verdiği, Gotham şehrinde suçla savaşan bir kanun savaşçısı olan Helena Bertinelli, namı diğer The Huntress ve Jurnee Smollett-Bell'in hayat verdiği, suçla savaşan bir aileden gelen yakın dövüş ustası Dinah Laurel, namı diğer Black Canary'nin Harley Quinn'le birleşerek oluşturduğu kadın kahraman ekibi, Black Mask, gerçek ismiyle ise Roman Sionis'e karşı mücadele edecek. Star Wars serisinin genç Obi-Wan Kenobi'si olmanın yanı sıra Trainspotting ve Moulin Rouge gibi klasik filmlerle de hafızalarımıza kazınan Altın Küre ödüllü Ewan McGregor'un hayat vereceği karakter; False Face Society isimli çetenin lideri olarak Gotham'ın ünlü mafya babalarından biri. Kadın kahramanlar, Grey’s AnatomyVeep ve Happyland gibi yapımlarda birkaç kere görünen genç yıldız Ella Jay Basco'nun canlandırdığı Cassandra Cain'i korumaya çalışacaklar.

    "Birds of Prey (And The Fantabulous Emancipation Of One Harley Quinn)" filmi 7 Şubat 2020'de ülkemizdeki izleyicileriyle buluşmaya hazırlanıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top