Hesabım
    Yıldız Sinema Günleri Kısa Film Başvuruları Başladı!

    Mayıs ayında düzenlenecek olan Yıldız Sinema Günleri için kısa film başvuruları başladı.

    Her yıl olduğu gibi bu yıl da düzenlenecek olan Yıldız Sinema Günleri kapsamında gösterilecek olan kısa filmler için başvurular açıldı. Mayıs ayı içerisinde sinemaseverlerle buluşacak olan Yıldız Sinema Günleri, hazırlıklarını sürdürüyor.

    30. yılında bulunan Yıldız Sinema Kulübü'nün katkılarıyla gerçekleştirilen Yıldız Sinema Günleri, festival için genç yeteneklerini aramaya devam ediyor. Gençler ve sektörün önde gelen isimlerini biraraya getirmeyi amaçlayan Yıldız Sinema Günleri, film gösterimleri dışında panel, söyleşi ve atölyelerle festivale renk katmayı hedefliyor. Haftanın her günü farklı bir etkinlik ile sinemaseverlerin karşısına çıkmaya hazırlanan Yıldız Sinema Günleri'nin kategorilerinden bazıları şöyle:

    • Anime-Animasyon
    • Belgesel
    • Kısa Film

    Program dahilinde gösterilecek olan kısa filmlerin başvuruları 21 Mart 2019 tarihine kadar yildizsinema.com üzerinden yapılacak olup filmler festival ekibinden oluşan jüri tarafından değerlendirilecek. Değerlendirmenin sonucu seçkiye alınan kısa filmler Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa Cep Sineması'nda sinemaseverlere sunulmak üzere gösterilecek. Gösterim seçkisine ulusal çapta tüm öğrencilerin katılabileceği gibi, bir sınırlama bulunmamaktadır. Yıldız Sinema Günleri programının ilerleyen günlerde açıklanması bekleniyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top