Hesabım
    Star Wars Episode IX'ın C-3PO İle İşi Bitti!

    C3PO'ya hayat veren Anthony Daniels, sahnelerinin sonuna geldiğini söyledi.

    Dokuzuncu filminin çekimleri süren Star Wars serisinin C-3PO karakteri ile ilgili bir detay gündeme oturdu. Henüz tam adı belli olmayan ve serinin dokuzuncu filmi olan Star Wars Episode IX'da C3PO'yu canlandıran Anthony Daniels, tüm sahne çekimlerinin sona erdiğini açıkladı.

    1977 yılında  "Star Wars" filmi ile George Lucas sayesinde hayatımıza giren efsanevi serinin en sevdiğimiz karakterlerinden biri olan C-3PO'nun çekimleri sona erdi. Anthony Daniels'ın ilk filmden itibaren hayat verdiği ve R2D2 ile ayrılmaz ikili olan sarı robot C-3PO, bir protokol droidiydi. Daniels'ın verdiği bu detay ile birlikte hakkında neredeyse hiçbir bilgi olmayan Star Wars Episode IX filminin çekimlerinin tamamlanmak üzere olduğu anlamı hayranlar tarafından çıkarıldı.

    Efsanevi kült seri 2015 yılında haklarının Disney'e satılmasıyla küllerinden yeniden doğmuş ve J.J. Abrams yönetmenliğinde devam filmleri çekilmeye başlanmıştı. Üçlemenin son filmi olacak olan Star Wars Episode IX'a eşlik eden diğer filmler Star Wars: Güç Uyanıyor ve Star Wars: Son Jedi filmleriydi. Devam halkasının son filmi Star Wars Episode IX hakkında bilinenler arasında, serinin Luke Skywalker'ı rolündeki Mark Hamill'in geri döneceği ve filmde Princess Leia rolünde izlediğimiz, 2016 yılında kaybettiğimiz Carrie Fisher'ın yer alacağı bulunuyor. Fisher'ın diğer filmler için çekilen ancak filmlerde yer almayan sahneleri, Episode IX'a eklenerek Princess Leia'nın hikayesi tamamlanacak ve serinin hayranları da son kez Fisher'ı görme fırsatı bularak ona veda edebilecek. Ayrıca Kylo Ren'in geleceği hakkında da çeşitli dedikodular bulunuyor. Ren'in öldürdüğü Snoke'a benzer bir karaktere dönüşeceği söylentileri bilinenler arasında yer alıyor.

    Geçtiğimiz Aralık ayı içerisinde Star Wars hayranları, filmin yapımcılarından dokuzuncu filme dair bir detay beklediklerini iletmişler, ancak bir sonuca varamamışlardı. Filmin adı, teaser'ı ya da herhangi bir görselinin paylaşılmasını bekleyen hayranlara yalnızca beklemeleri gerektiği cevabı verilmişti.

    Star Wars Episode IX'ın oyuncu kadrosunda, önceki filmlerde olduğu gibi Daisy Ridley, Adam DriverJohn Boyega, Oscar Isaac Kelly Marie Tranve Domhnal Gleeson yer almaya devam edecek. Filmin kadrosuna yeni katılan Keri RusselMatt SmithDominic MonaghanNaomi Ackie'nin yanı sıra serinin ilk üçlemesinde Lando karakterini canlandıran Billy Dee Williams da filmde sürpriz bir şekilde yer alacak. 

    Star Wars Episode IX'ın 20 Aralık 2019'da ülkemizde vizyona girmesi bekleniyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top