Hesabım
    Kate Winslet “The French Dispatch” Kadrosunda!

    Wes Anderson’ın yeni filmi “The French Dispatch” oyuncu kadrosunu genişletiyor.

    Tenenbaum Ailesi”, “Yaman Tilki”, “Moonrise Kingdom” ve “Büyük Budapeşte Oteli” gibi unutulmaz filmlerle tanınan ve son olarak “Köpek Adası” animasyonu ile karşımıza çıkan altı Oscar adayı yönetmen Wes Anderson’ın yeni filmi “The French Dispatch” oyuncu kadrosuna dev bir ismi kattı. Oscar ve dört Altın Küre ödüllü başarılı İngiliz aktris Kate Winslet filmin bol yıldızlı kadrosuna dahil oldu.

    Filmin oyuncu kadrosunda Wes Anderson filmlerinin vazgeçilmez ismi Bill Murray, Oscar ödüllü Tilda Swinton, “Köpek Adası”nda yönetmenle ikinci kez bir araya gelen iki Oscar sahibi Frances McDormand, 2001 yılında “Trafik” ile Oscar kazanan Benicio Del Toro, yetenekli Fransız aktris Léa Seydoux, “Westworld” dizisinin iki Emmy adayı yıldızı Jeffrey Wright, “Beni Adınla Çağır” ile Oscar'a aday gösterilen Timothée Chalamet, üç Oscar adaylığı bulunan genç yetenek Saoirse Ronan, komedi dizisi “Barry” ile Emmy kazanan Henry Winkler, Oscar adayı Owen Wilson, Oscar sahibi Adrien Brody, dört Oscar adaylığı bulunan Willem Dafoe, Bob Balaban, Steve Park ve Denis Ménochet yer alıyor.

    Hikaye detayları henüz bilinmeyen “The French Dispatch”, 1950’li yıllarda geçiyor ve 1950’lerin Paris’indeki bir Amerikan gazete bürosunda çalışan gazetecilere odaklanıyor. Çekimleri son sürat devam eden filmin vizyon tarihi henüz belli değil.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top