Hesabım
    Zack Snyder “Army of the Dead” ile Yönetmenliğe Geri Dönüyor!

    Zack Snyder yeni filmi için tekrar yönetmen koltuğuna oturuyor.

    300 Spartalı”, “Watchmen” ve “Batman v Superman: Adaletin Şafağı” gibi filmlerle tanınan, 2017 yapımı “Justice League: Adalet Birliği”ni yönettikten sonra kızını kaybeden ve bir süre yönetmenliğe ara veren başarılı Amerikalı yönetmen Zack Snyder’ın yeni projesi belli oldu. Sevilen yönetmenin beyaz perdelere dönüşünün zombi temalı korku ve gerilim filmi “Army of the Dead” ile olacağı öğrenildi.

    Filmin senaryosu “Anestezi” ve “Kral Arthur: Kılıç Efsanesi” filmlerinin senaristi Joby Harold tarafından kaleme alınıyor. Hikaye detayları henüz bilinmeyen film, Las Vegas’taki bir zombi salgını sırasında geçiyor. Bir adam salgın sırasında bir grup paralı askeri bir araya getirir ve büyük oynamaya karar verir. Ekip, karantina bölgesine girmeye cesaret ederek gelmiş geçmiş en büyük soygunu gerçekleştirmeye çalışır.

    Netflix, ilk olarak 2007 yılında gün yüzüne çıkan projeyi Warner Bros.’tan devraldı. Bütçesinin 90 milyon dolara yaklaşabileceği söylenen filmin çekimlerine önümüzde yaz başlanması bekleniyor. Vizyon tarihi henüz belli olmayan filmin yapımcılığı ise yönetmen Snyder, iş ortağı ve eşi Deborah Snyder ve Wesley Coller üstleniyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top