Hesabım
    Dwayne Johnson, "Fighting With My Family"de Öfkesini Konuşturuyor!

    "Fighting With My Family" filminden Dwayne 'The Rock' Johnson'lı klip yayınlandı.

    The Little Drummer Girl ile televizyonda, Lady Macbeth ile de beyaz perdede kendini gösteren başarılı oyuncu Florence Pugh ve JumanjiG.I. JoeHızlı ve Öfkeligibi filmlerin sevilen yıldızı Dwayne Johnson'ın başrollerini üstlendiği Fighting With My Family filminden bir video klip yayınlandı. Video klipte, Dwayne Johnson ve Florence Pugh'ın yer aldığı bir sahneyi izleme fırsatı yakalıyoruz. Sahnede, Johnson'ın öfkesine hakim olamayışına tanık oluyoruz.

    Fighting With My Family, bir gangster ve eski güreşçi olan bir adam ve ailesinin hikayesine odaklanıyor. Ülkenin her yerindeki küçük mekanlarda gösteriler yapan adam, karısı ve iki çocuğuyla sakin bir hayat sürmeye çalışmaktadır. Günün birinde kardeşler Amerikan güreşi WWE için seçmelere katılma şansı buluyorlar. Ebeveynler rüyalarının gerçekleştiğini ve bütün sorunlarının çözüleceğini düşünmeye başlıyor. Bununla birlikte, kardeşler ise bir WWE süperstarı olabilmenin hayal edemeyecekleri kadar çok emek gerektirdiğini öğrenme fırsatı buluyorlar...

    Filmin ilham aldığı Sarah Paige Bevis'in hikayesi ilk kez 2012 yılında izleyicilere sunulan Paige isimli belgesel ile paylaşılmıştı. Filmin senarist, yönetmen ve yönetici yapımcısı Stephen Merchant, 2010 yılındaki Cemetery Junction filminden sonra ilk kez bir filmin senarist ve yönetmenliğini üstleniyor. Amerikan güreşi temalı Fighting With My Family'nin oyuncu kadrosunda ise “Game of Thrones”un Cersei Lannister’ı olarak tüm dünyanın ilgisi çeken başarılı oyuncu Lena Headey, Cornetto üçlemesinden tanıdığımız Nick Frost, komedi filmlerinin sevilen yüzlerinden Vince Vaughn, Laurence Olivier En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu Ödülü ve Ian Charleson Ödülü sahibi Jack Lowden, güzel oyuncu Kim Matula ve Aqueela Zoll gibi isimler yer alıyor. Filmin yönetmen ve senarist koltuğuna oturup aynı zamanda filmde rol alan Stephen Merchant'ı, fenomen “The Office” dizisinin yaratıcılığını üstlenmesiyle tanımıştık.

    Fighting With My Family filmi, yurt dışında 14 Şubat'ta vizyona girecekken, filmin ülkemizdeki izleyicileriyle ne zaman buluşacağı henüz belli değil.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top