Hesabım
    "Zombieland 2"dan Yeni Poster!

    Zombieland filminin resmi hesabından bir poster yayınlandı.

    Eğlenceli korku filmi Zombieland 2'dan bir poster paylaşıldı. Geçtiğimiz aylarda, korku komedi türünde olan Zombieland'in devam filminin çekileceği duyurulmuştu. Ardından ise oyuncu kadrosunda kimlerin yer alacağı açıklanmaya başlamıştı. Şimdi ise Zombieland filminin resmi Twitter hesabından poster paylaşıldı.

    Sosyal medya üzerinden paylaşılan Zombieland posteri "10 Year Challenge" akımı dahilinde paylaşıldı. Başrolde yer alan oyunculardan Woody Harrelson, Jesse EisenbergEmma Stone ve Abigail Breslin'in yer aldığı 2009 yapımı ilk filmin posterinin 2019 versiyonu yayınlandı. Posterlerde değişen tek şey, oyuncuların büyümesi oldu. Ayrıca posterde Zombieland 2 Double Tap yazması üzerine, filmin tam adının bu olacağı resmi olarak duyurulmasa da söylentileri yayılmaya başladı.

    Geçtiğimiz ay içerisinde, filmin oyuncu kadrosuna şimdilerde devam filmi çekilecek olan orijinal Ghostbusters, Rushmore, Lost In Translation, Suda Yaşam, Fantastic Mr. Fox, City of EmberBroken Flowers gibi filmlerden tanıdığımız Golden Globe sahibi oyuncu Bill Murray ve Blues Brothers, Spies Like Us, Hayalet Avcıları gibi filmleriyle tanıdığımız Dan Aykroyd'un katıldığı açıklanmıştı. Murray ve Aykroyd'un filmde kendilerinin zombi versiyonlarını canlandırmaları bekleniyor. Oscar adaylığı sahibi usta oyuncu Bill Murray, ilk filmde de yine kendisini canlandırmıştı.

    Zombieland 2'nun oyuncu kadrosunda Bill Murray ve Dan Aykroyd'un yanı sıra ilk filmde olduğu gibi Sosyal Ağ, Öteki, Batman V SupermanSihirbazlar Çetesi gibi filmlerden tanıdığımız Jesse Eisenberg; La La Land, The Favourite, Adı Çıkmış, Birdman gibi filmlerde izlediğimiz Oscar adayı güzel oyuncu Emma Stone; Three Billboards Outside Ebbing MissouriAçlık Oyunları serisi, Skandalın Adı Larry Flynt gibi filmlerin usta oyuncusu Woody Harrelson ve Little Miss Sunshine, Aile Sırları, İşaretler gibi filmlerde izleme fırsatı bulduğumuz genç oyuncu Abigail Breslin yer alıyor. Ayrıca Rosario DawsonAvan Jogia, Ian Gregg gibi isimler de filmin oyuncu kadrosunda yer alıyor.

    Korku komedi türündeki Zombieland'in devam filmi Zombieland 2'nin ülkemizdeki izleyicileriyle 7 Kasım 2019 tarihinde buluşması bekleniyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top