Hesabım
    Ryan Reynolds, 'Shotgun Wedding'de Başrol!

    Ryan Reynolds'ın yeni projesi belli oldu.

    Marvel hayranlarının baş tacı yaptığı anti-kahraman Deadpool'un yıldızı Ryan Reynolds'ın yer alacağı yeni proje açıklandı. Reynolds, Deadpool gibi bir aksiyon komedi filminde rol alacak. Aksiyon türündeki filmin adı ise 'Shotgun Wedding' olacak.

    Sevilen yıldız oyuncu Ryan Reynolds'ın başrolünde yer alacağı kesinleşen aksiyon komedi filmi Shotgun Wedding'in oyuncu kadrosunda yer alacak diğer isimler henüz belli değil. Reynolds, ayrıca filmin yapımcılığını Maximum Effort Prodüksiyon şirketi aracılığıyla üstlenen isim olacak. Shotgun Wedding filminin senaryosunu ise 2014 yapımı Two Night Stand filminin senaryosunu üstlenen Mark Hammer ile New Girl, Bağlanmak Yok, Mürekkep Balığı ile Balina, Single Parents gibi yapımların senaryosunu yazan Elizabeth Meriwether kaleme alacak. Shotgun Wedding filminin yönetmen koltuğunda ise müzikal komedi türündeki Pitch Perfect filminin yönetmenliğini üstlenen Jason Moore yer alacak.

    Shotgun Wedding'in konusu ise şöyle: Evlilik yolunda olan bir çiftin, düğünlerinde büyük sorunlar ortaya çıkar. Düğün mekanları silahlı suçlular tarafından ele geçirilmiştir. Bir yandan oradaki aileleri ve arkadaşlarını kurtarmaya çalışırken diğer yandan ilişkileriyle ilgili sorunlarını gözden geçirecek olan çift, neden birbirlerine aşık olduklarını yeniden keşfedecektir. Filmin başrolünde yer alacak olan Ryan Reynolds, film hakkında "The Proposal filminden beri hiç romantik komedi filmi yapmadım. Ama Shotgun Wedding'e adeta aşık oldum." sözlerini sarf etti. Ayrıca Reynolds şu sözleri ekledi: "Bu film çok yenilikçi ve sürprizleri seven bir yapım olacak. Jason, Todd, Dave ve Lionsgate'in geri kalan ekibi ile birlikte bu filmi hayata geçirmek için sabırsızlanıyorum." Shotgun Wedding filmiyle Reynolds yeniden David Hoberman ve Todd Lieberman ile bir araya gelmiş olacak.

    Reynolds, Lionsgate için Samuel L. Jackson ile birlikte The Hitman's Bodyguard isimli aksiyon komedi filminde rol almıştı. Filmin ikincisi için de hazırlıklar devam ediyor. Ayrıca Reynolds'ın Mayıs ayında vizyona girmek için hazırlanan ve ikinci filminin çekileceği garantilenen Pokemon Detective Pikachu isimli live-action filmi bulunuyor. Ayrıca üçüncü Deadpool filmi de geliştirme aşamasında bulunuyor.

    Shotgun Wedding filminin çekimlerine ne zaman başlanacağı ve vizyona ne zaman gireceği henüz belli değil.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top