Hesabım
    Michele Pfeiffer'den "Maleficent 2" Görseli!

    Michele Pfeiffer, Maleficent 2 görünümünü içeren bir görsel paylaştı.

    Maleficent filminin merakla beklenen devam halkası Maleficent 2'dan yeni bir görsel paylaşıldı. Görsel, filmde Queen Ingrith karakterine hayat veren Michele Pfeiffer tarafından sosyal medya üzerinden paylaşıldı. Pfeiffer'in takipçileri tarafından büyük ilgi gören paylaşım 'teaser görsel' adı altında yayınlandı.

    Çekimleri tamamlanan ve 2014 yılında izleyicileriyle buluşan Maleficent'ın devam halkası niteliğindeki Maleficent 2'dan Michele Pfeiffer'ın canlandırdığı Queen Ingrith karakterine dair bir teaser görsel paylaşıldı. Görselde Queen'in kostüm detaylarını inceleme fırsatı yakalıyoruz. Ama henüz yalnızca kostümlü karakterin bir kısmını görebiliyoruz. Maleficent 2'nun fragmanının ise ne zaman izleyicilerle paylaşılacağı henüz bilinenler arasında yer almıyor.

    Bu gönderiyi Instagram'da gör

    A little tease of Queen Ingrith #Maleficent2

    Michelle Pfeiffer (@michellepfeifferofficial)'in paylaştığı bir gönderi ()

    Başrollerini Girl Interrupted, Sahtekar, Turist, Wanted, Hayatın KıyısındaAjan Salt gibi filmlerde izlediğimiz Hollywood'un vazgeçilmez yüzlerinden Angelina Jolie ve Başka Bir Yerde, Neon Demon, Super 8, The BeguiledPartilerde Kız Tavlama Sanatı gibi filmlerle gittikçe yükselen yıldız isim Elle Fanning'in paylaştığı Maleficent'ın ikinci filmine Michelle Pfeiffer'in yanı sıra başka isimler de katıldı. İlk filmde yer almayıp ikinci filme dahil olan isimler arasında Angelina Jolie'nin karakterine aşık olacağı dedikoduları yayılan bir karakteri canlandıracak olan Chiwetel Ejiofor ile filmin kötüsüne hayat verecek olup Deadpool'da izleme fırsatı yakaladığımız Ed Skrein bulunuyor. Filmin yönetmen koltuğunda “Karayip Korsanları: Salazar’ın İntikamı”nın yönetmeni Joachim R∅nning otururken, senaryoyu ilk filmin senaristi Linda Woolverton kaleme alıyor. Senaryonun yeniden yazımı ise Tom Cruise'lu bilim kurgu aksiyonu "Yarının Sınırında"nın ve 24. Bond filmi "Spectre"ın senaryosuna katkıda bulunan Jez Butterworth tarafından yapıldı.

    Maleficent 2'ya Elle Fanning, Prenses Aurora; Sam Riley, Diaval; Imelda StauntonJuno Temple ve Lesley Manville ise Fairy Godmother olarak geri dönüyor. Filmin konusu ise resmi olarak şöyle belirtildi: Maleficent 2, boynuzlu peri ve yakında Kraliçe olmaya hazırlanan kişinin arasındaki karmaşık ilişkiyi konu edinirken, bir yandan da karşımıza yeni dostlar ve düşmanlar çıkaracak. Ayrıca kahramanlarımızın birlikte yaşadıkları sihirli yaratıkları da korumaları gerekecek...

    Büyülü bir evrene sahip olan ve merakla beklenen Maleficent 2, ülkemizde 18 Ekim 2019 tarihinde sinemalardaki izleyicileriyle buluşmaya hazırlanıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top