Hesabım
    Peter Jackson'dan The Beatles Belgeseli Geliyor!

    Usta yönetmen Peter Jackson, efsane müzik grubu The Beatles belgeseli için hazırlanıyor.

    Lord of The Rings ve Hobbit serilerinin usta yönetmeni Peter Jackson'ın yeni projesi ortaya çıktı. Dünya çapında müzik tarihinin en ünlü müzik gruplarından biri olarak kabul edilen The Beatles, Peter Jackson'ın yeni projesinin odağı olacak.

    Üç Oscar sahibi usta yönetmen Peter Jackson'ın gelecek projesinin ne olacağı resmi olarak duyuruldu. Efsanevi müzik grubu The Beatles hakkında bir belgesel hazırlayacak olan yönetmen, şimdiden hazırlıklara başladı. Klip yönetmeni Michael Edward Lindsay-Hogg'un imzasını taşıyan 1970 yapımı The Beatles belgeseli Let It Be için 2-31 Ocak 1969 arasında çekilen 55 saatlik kamera görüntülerinden yola çıkılarak hayata geçirilecek olan yeni belgesel projesinde özellikle Londra'daki Apple Corps çatısında verilen The Beatles performansına yer verilecek.

    Peter Jackson yeni belgesel film projesi hakkında şu sözleri sarf etti: "Bize sunulan 55 saatlik daha önce hiç görmediğiniz kamera görüntüleriyle 140 saatlik ses kayıtları sayesinde The Beatles hayranlarının hayalini kurduğu "fly on the wall" deneyimi yaşanmış olacak. Bu tıpkı zaman makinesinin bizleri 1969 yılına götürmesi gibi olacak. Belgeseli izlerken oturup yalnızca dört arkadaşın stüdyolarında harika bir iş çıkarmalarını izliyor olacağız." Ayrıca Jackson "Gerçekle mitlerin birbirinden farklı olduğunu öğrendiğimde rahatladım. John, Paul, Ringo ve George'un bir arada, efsanevi parçaları nasıl yoktan var ettiklerini izlemek yalnızca büyüleyecektir. Bu görüntüler ilginç bir şekilde çok samimi..." sözlerini ekledi. Filmin henüz prodüksiyon aşamasında olduğu bilinenler arasında yer alıyorken adı ve vizyon tarihi henüz resmi olarak açıklanmadı. Belgesel film projesi, Paul McCartney, Yoko Ono, Ringo Star ve Olivia Harrison ile işbirliği içerisinde geliştiriliyor. Ayrıca Peter Jackson'ın yeni belgesel filminin dışında, Michael Lindsay-Hogg'un Let It Be filmi de restore edilerek yeniden sunulacak.

    Şimdilerde biyografik filminin çekileceği duyulan J.R.R. Tolkien'in yazarı olduğu Lord of The Rings uyarlama serisiyle büyük başarılara imza atan Peter Jackson'ın gelecek projeleri arasında The Beatles belgeselinin yanı sıra Tenten filmlerinin üçüncüsü olup The Adventures of Tintin: The Prisoners of The Sun adını taşıyacak bir animasyon filmi bulunuyor. Animasyon filminin 2021 yılında izleyicilerle buluşacağı bilinenler arasında yer alıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top