Hesabım
    Gugu Mbatha-Raw'lı "Misbehaviour"dan İlk Görsel!

    Tarihi dram türündeki Misbehaviour filminden ilk görsel yayınlandı.

    Tarihi dram türünde olan ve 1970'li yılları konu edinen Misbehaviour filminden görsel yayınlandı. Görselinde Gugu Mbatha-Raw'ın güzellik kraliçesi olduğunu gördüğümüz film Miss World yarışmasını hikayesinin odağına alıyor.

    Bilim kurgu türündeki Fast Color filmi ile gündemdeki yerini koruyan Gaga Mbatha-Raw'ın yeni filmi Misbehaviour'dan ilk görsel sinemaseverlerle paylaşıldı. Filmin hikayesi, 1970 yılında düzenlenen Miss World'de yaşananlara dayanıyor. Misbehaviour filminde Gugu Mbatha-Raw'a Atonement, Karayip Korsanları, Aşk ve Gurur, EnigmaAnna Karenina, Begin Again, Colette gibi dönem filmlerinin yıldız oyuncusu Keira Knightley; High Rise, Banka İşi, Cenazede Ölüm gibi yapımlardan tanıdığımız Keeley Hawes; Love Rosie, KuralsızAşk ve Gurur ve Zombiler gibi filmlerde izleme fırsatı yakaladığımız Suki Waterhouse eşlik ediyor.

    Tarihi dram türünde olup gerçek bir yaşam hikayesine dayanan Misbehaviour filminin konusu ise şöyle: Dünya üzerinde en çok izlenen güzellik yarışması olarak 100 milyon kişiye ulaşan 1970 Miss World, Londra'da düzenleniyordur. Efsanevi komedyen Bob Hope'un sunuculuğunu yaptığı akşamda hiç kimsenin tahmin etmediği bir şey yaşanacaktır. Gelmiş geçmiş en çok akıllarda kalan bölüm olarak tarihe kazınan bu yarışma, Kadın Özgürlüğü Hareketi'nin üyeleri tarafından aniden kesilir. Hareketin amacı, güzellik yarışmalarının kadınları aşağıladığını hatırlatmaktır. Ancak geceye damgasını vuran başka bir olay daha olacaktır. Tarihte ilk kez siyahi bir kadın Miss World olarak seçilir...

    Tarihe kazınan bir olayı beyaz perdeye aktaran filmin yönetmen koltuğunda The Crown, Three Girls, Kırlangıçlar ve Amazonlar, Five Daughters gibi yapımlarda karşımıza çıkan BAFTA ödüllü başarılı yönetmen Philippa Lowthorpe yer alıyorken, filmin senaryosuna Their Finest, The Levet gibi yapımları kaleme alan Gaby Chiappe ve The Lady filmini kaleme alan Rebecca Frayn imza atıyor.

    Olaylı geceyi sinemalarda izleme fırsatını sinemaseverlere sunan Misbehaviour filminin yurt dışında 2020 yılında vizyona girmesi beklenirken, ülkemizdeki izleyicileriyle sinemalarda ne zaman buluşacağı henüz belli değil.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top