Hesabım
    Keanu Reeves'li "Bill & Ted 3"yi Ne Zaman Göreceğiz?

    1990'lı yılların komedi serisi Bill & Ted'in devam filmi beklediğimizden daha çabuk geliyor.

    Keanu Reeves ve Alex Winter'ın başrolünde yer aldığı komedi serisi Bill & Ted'e üçüncü filmin çekileceği geçtiğimiz yıl içerisinde duyurulmuştu. Ancak film hakkında başka bir detaya ulaşamamıştık. Sundance Film Festivali'nde açıklama filmin yapımcısı Steven Soderbergh tarafından geldi.

    1989 yapımı Bill & Ted's Excellent Adventure ve 1991 yapımı Bill & Ted's Bogus Journey filmlerinden oluşan bilim kurgu komedi serisi üçüncü filmine kavuşmak üzere. Başrolünde Matrix serisi, ReplikalarJohn Wick serisi, Hız Tuzağı, Kırılma Noktası, Sibirya, Neon Şeytan gibi filmlerden tandığımız ve büyük hayran kitlesine sahip olan Keanu Reeves ile The Panama Papers, Tuhaf Bir Kiracı, Downloaded gibi yapımları ve birçok kısa filmin yönetmenliğini üstlenmesiyle karşımıza çıkan Alex Winter'ın yer aldığı Bill & Ted serisinin üçüncü filminin adının, "Bill & Ted Face The Music" olduğu resmi olarak duyuruldu.

    Filmin yapımcısı Steven Soderbergh'ün Sundance Film Festivali'nde esprili bir şekilde yaptığı açıklamaların arasında sarf ettiği sözlerle filmin ne zaman izleyicileriyle buluşacağı da duyurulmuş oldu. Soderbergh'ün söylediğine göre Bill & Ted Face The Music filmi önümüzdeki Noel döneminde sinemalarda gösterilmeye başlanmış olacak. Filmin güzel bir Noel hediyesi olacağını vurgulayan Soderbergh, film serisini herkes sevdiği için projede yer aldıklarını, aksi halde kimseye para ödenmediğini ifade etti...

    Bilim kurgu ve komedi türündeki Bill & Ted Face The Music filminin konusu ise şöyle olacak: Daha önce de zamanda yolculuk yaparak dünyayı kurtaran California, San Dimas'lı rock müzisyenleri olan Bill ve Ted, bir şarkı yapacak ve bu şarkının işe yarayıp yaramadığını anlamak için zamanda yolculuk yaparak kendilerini orta yaşa gelmiş babalar olarak bulacaklardır. Bakalım bu kez gelecekte Bill ve Ted'in başına neler gelecektir. Filmin yönetmen koltuğunda Galaksi Savaşçıları, Red 2, Charlie Countryman'in Gerekli Ölümü, Dick ve Jane İş Başında gibi filmlerden tanıdığımız Dean Parisot otururken, senaryosunu diğer filmlerin de senaryosuna imza atan Ed Solomon ile Chris Matheson kaleme alıyor.

    Bill & Ted Face The Music filminin ülkemizdeki izleyicileriyle buluşup buluşmayacağı henüz bilinenler arasında yer almıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top