Hesabım
    Dwayne Johnson "Fast & Furious 9"da Yer Alıyor mu?

    Dwayne Johnson Hızlı ve Öfkeli serisi hakkında konuştu.

    Dwayne Johnson dünya çapında izlenme rekorları kıran aksiyon filmi Fast & Furious'un yeni filmi hakkında konuştu. MTV mikrofonlarına konuşan Johnson, serinin dokuzuncu filminde yer alıp almayacağı hakkında tahminlerde bulundu.

    Üç yeni spin-off filmiyle gündeme gelen Fast & Furious serisinin dokuzuncu filmi, serinin hayranları tarafından merakla beklenen filmler arasında yer alıyor. Ancak oyuncu kadrosuyla ilgili pek fazla bilgi paylaşılmaması nedeniyle, akıllarda soru işaretleri bırakan film hakkında Dwayne Johnson konuştu. Önümüzdeki yıl içerisinde sinemalardaki izleyicileriyle buluşacak olan Fast & Furious 9 filminin kadrosunda şimdilik Dwayne Johnson yer almıyor. Ancak sevilen oyuncu, serinin spin-off filmi olan Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw filminde başrolü Vin Diesel ile birlikte paylaşıyor. Sundance Film Festivali'nde konuşan Dwayne Johnson, verdiği röportajda film hakkında spoiler verirken onu durduran isimler Dany Garcia ve Hiram Garcia oluyor.

    Fast & Furious 9'ın yönetmen koltuğuna Hızlı ve Öfkeli: Tokyo Yarışı, Hızlı ve Öfkeli 4, Hızlı ve Öfkeli 5 ve Hızlı ve Öfkeli 6'nın yönetmeni Justin Lin otururken, senaryosunu Daniel Casey ve Chris Morgan kaleme alıyor. Filmin oyuncu kadrosunda yer aldığı açıklanan isimler ise Vin Diesel, Jordana Brewster, Lucas Black ve Tyrese Gibson oluyor.

    Fast & Furious 9'ın ülkemizdeki izleyicileriyle 10 Nisan 2020'de buluşması bekleniyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top