Hesabım
    “In the Heights” Kadrosuna “24: Legacy” Transferi!

    “24: Legacy” dizisinin yıldızı Corey Hawkins filmin kadrosuna dahil oldu.

    Söz ve müzikleri Oscar ve Altın Küre adayı oyuncu, söz ve oyun yazarı Lin-Manuel Miranda’ya ait olan Broadway müzikali “In the Heights”ın beyaz perde uyarlaması oyuncu kadrosunu şekillendirmeye devam ediyor. “The Walking Dead” ve “24: Legacy” dizileriyle yıldızı parlayan Corey Hawkins filmin kadrosuna dahil oldu. Aktörün filmde Benny karakterine hayat vereceği öğrenildi.

    Filmin yönetmen koltuğuna “G.I. Joe: Misilleme” ve “Sihirbazlar Çetesi 2” filmleriyle tanınan ve son olarak geçen sene gişe fatihi “Crazy Rich Asians”ı yöneten Jon M. Chu oturuyor. 2015 yapımı Broadway müzikali “Hamilton”da oynayan ve geçtiğimiz yıl “Bir Yıldız Doğuyor” filminde izlediğimiz Anthony Ramos ve Joseph Velez'in oyuncu kadrosunda yer aldığı filmin yapımcılığını Lin-Manuel Miranda, Anthony BregmanMara Jacobs ve Scott Sanders üstleniyor. Filmin vizyon tarihi henüz belli değil.

    New York’un Washington Heights mahallesinde geçen hikaye bir şarap dükkanı sahibine odaklanıyor. Büyükannesinden kendisine bir servet miras kalan dükkan sahibi, dükkanı kapatıp emekli olma ve Dominik Cumhuriyeti’ne yerleşme konusunda karışık duygular içinde kalıyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top