Hesabım
    Hugh Jackman ve Rebecca Ferguson "Reminiscence" Kadrosunda!

    Bilim kurgu türündeki Reminiscence'nin başrolü Hugh Jackman ve Rebecca Ferguson olacak.

    The Greatest Showman'in yıldızı Hugh Jackman ve Mission Impossible'ın başarılı oyuncusu Rebecca Ferguson'ın ortak bir projede yer alacağı resmi olarak duyuruldu. Bilim kurgu türünde olacak olan filmin adı Reminiscence olacak.

    Dünya çapında her bölümü merakla beklenen bilim kurgu serisi Westworld'ün yazarı Lisa Joy'un yönetmen ve senarist koltuğuna oturacağı bilim kurgu ve gerilim türlerindeki Reminiscence'ın, başrolüne Les Miserables'daki performansıyla Golden Globe ödülünün sahibi olan Hugh Jackman ve The White Queen ile Golden Globe adaylığı verilen Rebecca Ferguson'ı getirildi. Filmin oyuncu kadrosunda yer alacak diğer isimler konusunda henüz bir açıklama yapılmadı.

    Bilim kurgu türündeki Reminiscence'ın konusu şöyle olacak: Distopik bir gelecek zamanda Miami'de okyanus yükselmiş ve sular altında kalınmıştır. Üstelik artık yalnızca gece yaşanıyordur. Nick Bannister isimli bir bilim adamı ise insanların geçmişlerini yeniden yaşayabilecekleri ve sevdiklerine yeniden ulaşabilecekleri bir teknoloji geliştirmiştir. Bannister, insanların sorunlarına bu şekilde yardımcı olmaya çalışırken gizemli bir kadın gelecek ve yardım isteyecektir. Anahtarlarını bulmak istediğini söyleyen kadın ile bilim adamı arasında beklenmedik şeyler yaşanacaktır. Nick, anahtarları bulabilmek için kadının tüm geçmişini öğrenmek zorunda kalacak ve tehlikeli durumlarla karşı karşıya kalacaktır.

    Yönetmen Lisa Joy'un 5 yıl gibi uzun bir süre zarfında üzerinde çalıştığı projenin çekimleri 2019'un Ekim ayı içerisinde New Orleans ve Venice'te başlayacak. Bu sırada Westworld'ün üçüncü sezonunun da tamamlanması bekleniyor. Yönetmen ve senarist Lisa Joy'un Deadline ile yaptığı röportajda Joy, film hakkında "Bu film projesi tamamen kendim için tasarlandı. Kendi isteklerim ve vizyonum için çekeceğim. Miami'nin batmış dünyasında geçecek olan bu filmin tam olarak nasıl olması gerektiğini çok iyi biliyorum." sözlerini sarf etti. Ayrıca Joy Westworld hakkında da şu sözleri ekledi: "Neredeyse her bölümü uzun metrajlı bir film bütçesinde olan ve gelecekte geçen Westworld'de çalışmak benim için harika bir deneyim."

    Filmin başrolünde yer alacak olan Hugh Jackman'ı X-Men serisi, Van Helsing, The Fountain gibi filmleriyle tanımıştık. Jackman ayrıca Şantaj, Tutsak, Kartal Eddie, Logan,The Greatest Showman, Les Miserables gibi filmleriyle sinemaseverlerin hayranlığını kazanmıştı. Ona eşlik edecek olan Rebecca Ferguson ise Mission Impossible filmleriyle karşımıza çıkmış ve Trendeki Kız, Hayat, Florence Foster JenkinsKardan Adam gibi filmlerle sinema dünyasının beğenisini kazanmıştı.

    Bilim kurgu türündeki Reminiscence filminin sinemalardaki izleyicileriyle ne zaman buluşacağı henüz bilinmiyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top