Hesabım
    Matt Reeves'li "The Batman" Nasıl Bir Film Olacak?

    Matt Reeves'in yönetmeni olacağı The Batman filmi hakkında yeni ipuçları...

    The Planet of The Apes'in yönetmen koltuğunda bulunan başarılı isim Matt Reeves, The Batman filminin yönetmenliğine getirilmişti. Filmin senaryosunu da kaleme alacak olan Reeves, film hakkında ipuçları verdi. Ayrıca Ben Affleck'in solo filmde yer alıp almayacağı konusunda da konuştu.

    The Hollywood Reporter'a konuşan başarılı yönetmen Matt Reeves, "Bu film görüntü odaklı bir noir Batman hikayesini işleyecek. Umarım hikaye gerilim peşinde olduğu kadar duygusal da olacak. Diğer filmlerde gördüğümüz Batman'den daha fazla dedektif modunda olacak. Çizgi romanların tarihinde bu konu yer alıyor. Filmlerde hiç bahsedilmemesinin aksine onun dünyanın en iyi dedektifi olması gerek. Bir suçu çözmek üzere suçluların peşinden gitme macerası üzerine bir hikaye olursa bunu çok sevebilirim. Böylece onun dönüşümünün gerçek nedenini görebiliriz." sözlerini sarf etti. Reeves, Batman'in dedektiflik özelliğini ön plana çıkarmak istediğini anlattığı sözlerin yanı sıra "Oyuncu seçmeleri yakında başlayacak. Planımızı hayata geçirmeye çalışıyoruz. Senaryoda aşmam gereken son bir konu var ve bunun ardından konsept üzerine çalışacağız." sözlerine yer vererek projenin ne zaman başlatılacağı konusunu aydınlatmış oldu.

    Batman V. Superman ve Justice League'in Batman'i Ben Affleck'in yeni filmde yer alıp almayacağı tartışılırken, bu konuya da açıklama getirildi. Matt Reeves, filminde Ben Affleck ile çalışmayıp başka bir aktör ile anlaşma yapacak. Ben Affleck, bu konuda sosyal medya üzerinden paylaşım yaparak Matt Reeves'e başarılar diledi. Filmin oyuncu kadrosunda Gordon rolünde J.K. Simmons, Deathstroke rolünde Joe Manganiello ve Alfred rolünde Jeremy Irons'ın yer alması bekleniyor.

    Ben Affleck, bir Batman senaryosu yazmış ve bunu DC'ye sunmuştu. Matt Reeves'in bu senaryo üzerinde de çalıştığı bilinenler arasında yer alıyor. Ayrıca The Batman filmi Bob Kane ve Bill Finger'ın çizgi romanlarından uyarlanıyor. The Batman filminin 25 Haziran 2021 tarihinde izleyicileriyle buluşması planlanıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top