Hesabım
    Charlize Theron ve Seth Rogen'lı Komedi Filminin Yeni Adı Belli Oldu!

    Charlize Theron ve Seth Rogen bir komedi filminde bir araya gelecek.

    Başrolüne Charlize Theron ve Seth Rogen'ı alan komedi filmi Flarsky'nin yeni adı resmi olarak duyuruldu. Mart ayı içerisinde başlayacak olan SXSW, yani South by Southwest Film Festivali'nde gösterime sunulacak olan filmin yeni adı "Long Shot" oldu.

    Long Shot'ın konusu ise şöyle: Fred Flarsky, işsiz bir gazetecidir. Kötü talihini benimseyen Flarsky, yıllardır çocukluk aşkını düşünerek ona sadık bir şekilde yaşamını sürdürüyordur. Ama çocukluk aşkı Charlotte Field gezegenin en güçlü kadınlarından biri konumundadır. Amerika Dışişleri Bakanı olan Charlotte, bunun üstüne bir de Amerika'nın Başkan koltuğuna oturmak için mücadele etmektedir.

    Komedi türündeki Long Shot filminin yönetmen koltuğunda Şansa Bak, Snached, Warm Bodies, The Wrackness gibi filmlerde yönetmen ve senarist olmasıyla tanıdığımız Jonathan Levine otururken, filmin senaryosunu Adam Sandler ve Don Chadler'lı Reign Over Me, Meryl Streep ve Tom Hanks'in başrolünde yer aldığı Oscar adayı The Post, Elle Fanning ve Justice Smith'li All The Bright Places gibi filmlerden tanıdığımız Liz Hannah ile The Sarah Silverman Program, King of The Hill, Jesse, South Park'ın senaryosunu üstlenen Dan Sterling kaleme alıyor.

    Long Shot'ın oyuncu kadrosunda Charlotte rolüyle karşımıza çıkan ve Mad Max: Fury Road, Atomic Blonde, Monster, Pamuk Prenses ve Avcı, TullyAvcı: Kış Savaşı gibi filmlerin yıldız ismi Charlize Theron ile Fred rolüyle izleyeceğimiz ve Superbad, The End, Pineapple Express, Knocked Up, The Disaster Artist gibi filmlerden tanıdığımız komedyen Seth Rogen'ın yanı sıra True Blood, Melancholia, Gizli Oyun, Big Little Lies gibi yapımlarda izleme fırsatı yakaladığımız başarılı oyuncu Alexander Skarsgard; Maymunlar Cehennemi, Yüzüklerin Efendisi, Star Wars: Son Jedi, Black Panther gibi filmlerde oyunculuğunu kanıtlayan Andy Serkis, Ant-Man and Wasp, Aquaman, Veep gibi yapımlardan tanıdığımız Randall Park ve June Diane Raphael gibi isimler yer alıyor.

    Long Shot filminin yapımcılığını Charlize Theron ve Seth Rogen'ın yanı sıra Evan Goldberg, Rodrigo Guerrero, Barbara A. Hall, Kelli Konop, Jonathan McCoy, James Weaver gibi isimler üstleniyor. Filmin yönetmeni olan Jonathan Levine ise Joe Drake ve Nathan Kahane ile birlikte yönetici yapımcılığı üstleniyor.

    Filmin ülkemizde ve SXSW haricinde yurt dışında ne zaman izleyicileriyle buluşacağı henüz belli değil.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top