Hesabım
    Tom Hanks'ten "Toy Story 4" Paylaşımı

    Tom Hanks, "Toy Story 4" kamera arkasından duygusal bir kare paylaştı.

    Dünya çapında yediden yetmişe herkese hitap eden ve bir nesli büyüten animasyon türündeki Toy Story serisinin dördüncü filmi tamamlanmak üzere bulunuyor. Geçtiğimiz günlerde filmden Annie Potts'un seslendirdiği Bo Peep karakterini içeren bir karakter posteri yayınlanmıştı. Bu yıl içerisinde vizyonda göreceğimiz Toy Story 4'u seslendiren usta isimlerden Tom Hanks ise, son iş gününde duygusal bir paylaşım yaptı.

    Usta oyuncu Tom Hanks, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda film ekibi ile birlikte poz vererek, setteki son günleri olduğunu belirtti. Hanks, diğer filmlerde de olduğu gibi Toy Story 4'da da Şerif Woody karakterine sesiyle hayat veriyor. Filmde ayrıca Keanu Reeves, Patricia Arquette, Jordan Peele, Keegan-Michael Key, Michael Keaton, Joan Cusack, Annie Potts, Tim AllenKristen Schaal gibi isimler de sesleriyle karakterlere hayat veriyorlar. Filmin yönetmen koltuğuna ise Josh Cooley oturuyor.

    Efsanevi animasyon serisinin dördüncü filmi olan Oyuncak Hikayesi 4, kaşıktan yapılma bir oyuncak olan Forky’nin atıldığı macerayı konu ediyor. Bir geri dönüşüm projesi ile yaratılan Forky, oyuncak olduğunu asla kabul etmez. Tek kullanımlık bir kaşıktan yapılma bir oyuncak olsa da o oyuncak olmadığı konusunda ısrarcıdır. Kendisini Bonnie’nin odasına ait hissetmeyen Forky, dünyadaki amacının ne olduğunu düşünmeye başlar. Kendisini diğer oyuncaklarla bir görmediği için ait olduğunu Bonnie’nin yanında olmak zorunda hissetmeyen Forky, dünyadaki amacını kaşık olarak yerine getirmeye karar verir. Ancak onun oyuncak olarak üstesinden gelmesi gereken bambaşka bir görevi vardır.

    Birçok Oscar adaylığı bulunan ve ilk üç filmiyle 2 milyar dolar gişe hasılatı elde eden Toy Story serisinin dördüncü filmi Toy Story 4'un, ülkemizdeki izleyicileriyle 21 Haziran 2019 tarihinde sinemalarda buluşması bekleniyor. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top