Hesabım
    "Evcil Hayvanların Gizli Yaşamı 2"nin The Gidget'ını Tanıyalım!

    Evcil Hayvanların Gizli Yaşamı 2'den yeni bir tanıtım videosu yayınlandı.

    Evcil Hayvanların Gizli Yaşamı 2'den bir fragman daha yayınlandı. Birbirinden sevimli oldukları kadar çılgın da olan köpek Max, tavşan Snowball ve kedi Chloe ve Daisy'yi yayınlanan fragmanlar ile tanıma imkanı yakalamıştık. Şimdi ise The Gidget karakterine yakından göz atıyoruz. 

    Kedi taklidi yapan bir köpek olan The Gidget, Jenny Slate tarafından seslendiriliyor. Yayınlanan fragmanda yer alan sahnede ise bir kedinin onu kedi gibi davranması için eğittiğini görüyoruz. 

    "Her gün işe giderken evde bıraktığınız evcil hayvanlarınız, siz eve dönene kadar geçen süreç içerisinde ne yapıyor?" önermesi ile yola çıkan Evcil Hayranların Gizli Yaşamı filminin devam halkasında macera kaldığı yerden devam ediyor. Sevimli evcil hayvan dostlarımızın süper kahramanları taklit ettiği film, "Bu yaz muhteşem bir güç, muhteşem bir sevimlilik ile gelecek" sloganıyla yola çıkıyor. Neşeli bir kız olan Molly'nin biraz sevimli biraz psikozlu evcil hayvanı Snowball, Spider-Man'i örnek alıyorken, The Gidget kedileri taklit ediyor. Daisy ise gizli bir görev için Kaptan Snowball ile birlikte kahramanlığa soyunuyor.

    İlk filmden birçok kahramanımızın yeniden ikinci film için döndüğünü gördüğümüz filmde, Evcil Hayvanların Gizli Yaşamı filminde Oscar sunuculuğu tartışması ile geçtiğimiz haftaların gündeminde yer alan Kevin Hart'ın seslendirdiği Snowball, Modern Family dizisinden tanıdığımız Eric Stonestreet'in seslendirdiği Duke, ünlü komedyen Louis C.K.'in sesiyle hayat bulan Max, Jenny Slate'in sesinden duyacağımız Gidget, Ellie Kemper'ın seslendirdiği Katie, Lake Bell'in sesinden duyacağımız Chloe, Hannibal Buress'in Buddy'si, Bobby Moynihan'in Mel karakteri ve Dana Carvey'in seslendirdiği Pops karakteri yer alıyor. Bu karakterlerin yanı sıra kadroda yer alan Tiffany Haddish'in Daisy karakteri ve Harrison FordPatton OswaltNick Kroll, ve Pete Holmes'ün karakterleri filme dahil oldu. The Secret Life of Pets 2'nun yönetmen koltuğunda ise iki Oscar adaylığı bulunan ve Çılgın Hırsızlar, Minyonlar, Loraks gibi yapımlardan tanıdığımız Chris Renaud oturuyor. Senaryoda ise ilk filmde olduğu gibi Çizmeli Kedi ve Minyonlar animasyonlarından tanıdığımız Brian Lynch'in imzası bulunuyor.

    The Secret Life of Pets filmi dünya çapında izlenme rekoru kırmış ve gişeden 875 milyon dolar elde etmişti. Böylece Illumination Entertainment'ın en yüksek hasılatlı filmi olmuştu. Evcil Hayvanların Gizli Yaşamı 2'nin, ülkemizdeki izleyicileriyle 7 Haziran 2019 tarihinde buluşması bekleniyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top