Hesabım
    Dakota Johnson, Jason Segel ve Casey Affleck "The Friend"de Buluşuyor!

    The Friend filminde yer alacak olan isimler belli oldu.

    Indie dram türünde olacak olan The Friend filminin oyuncu kadrosunda yer alacak isimler duyuruldu. Dakota JohnsonJason Segel ve Casey Affleck gibi yıldız isimleri bünyesinde barındıracak olan filmin 2020 yılında sinemalarda gösterime girmesi planlanıyor.

    Gerçek bir yaşam öyküsüne dayanan The Friend filminin başrollerini paylaşacak isimler belli oldu. Grinin Elli Tonu ve Luca Guadagnino yönetmenliğindeki Suspiria'nın yıldızı Dakota Johnson; Manchester By The Sea ile En İyi Erkek Oyuncu Oscar'ına layık görülen ve şimdilerde Light of My Life filmi ile gündemdeki yerini koruyan Casey Affleck; How I Met Your Mother dizisiyle yıllarca ekranlarımıza konuk olan, Kaset İşi, Yolun Sonu, Aşkzede gibi filmleriyle tanıdığımız Jason Segel, indie dram türündeki The Friend'in oyuncu kadrosunda yer alacak. Filmde ayrıca Jake Owen'ın da yer alacağı biliniyor. The Friend filminin senaryosuna Kardeşim İçin, Gece Takibi, The Dynamiter gibi yapımların senaryolarını kaleme alan Brad Ingelsby imza atıyor. Yönetmen koltuğunda ise Black Fish ve Sadakat Yolunda filmleriyle tanıdığımız Gabriela Cowperthwaite oturuyor.

    The Friend filminin konusu ise şöyle olacak: Karısı Nicole'ün hastalığı sebebiyle altı ay ömrü kaldığını öğrenen bir Matthew adındaki bir adama yardımcı olmak için adamın en yakın arkadaşı, çiftin evine taşınır. Ancak bunun yaratacağı etkiyi kimse tahmin edemez. Bu beklenmedik destek nedeniyle dostları kendi yaşamını askıya alacak ve her şeyi bir kenara bırakacaktır. Üçlünün yaşadıkları ise herkesi derinden etkileyecektir. Filmde Dakota Johnson, Nicole Teague'e, Casey Affleck ise Matthew Teague'e hayat verirken Jason Segel Matthew'un en yakın dostunu canlandıracak.

    The Friend filminin senaryosunu Brad Ingelsby, National Magazine'de yayınlanan bir makaleden ilham alarak kaleme alıyor. Ayrıca filmin çekileceği konusunda bilgilendirilen Mathew Teague film hakkında şu sözleri sarf ediyor: "Yaşadıklarımın bu şekilde filmleştirildiğini görmek benim için onur verici bir şey. Filmi çekecekleri için senarist Brad Ingelsby'ye ve yönetmen Gabriela Cowperthwaite'e teşekkür ediyorum. Onlarla birlikte senaryo üzerinde çalışma imkanı buldum. Yetenekli oyuncular olan Johnson, Affleck ve Segel bu hikayenin sinemaya harika bir şekilde aktarılmasına yardım edecektir."

    The Friend filminin prodüksiyonu Teague ailesinin gerçekte yaşadığı yer olan Alabama, Fairhope'ta önümüzdeki ay içerisinde başlayacakken, filmin ne zaman gösterime gireceği henüz bilinmiyor. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top