Hesabım
    Vampir Temalı "Undying Love" Uyarlaması, Deadpool Yönetmenine Emanet!

    David Leitch, Undying Love grafik romanını uyarlıyor.

    Deadpool 2'nun yönetmen koltuğundaki isim David Leitch'in yeni projesi belli oldu. Warner Bros ile anlaşma yapan Leitch, bir grafik roman olan Undying Love'ı beyaz perdeye uyarlayacak. Tomm Coker ve Daniel Freedman'ın yaratıcısı olduğu grafik romanından uyarlanacak olan filmin hayata geçirilmesi için daha önce de Alex Aja ve Joe Carnahan ile anlaşmaya çalışılmıştı.

    Korku ve aksiyon türündeki grafik roman serisinden uyarlanacak olan film, yönetmenini buldu. Haklarını daha önce Warner'ın aldığı film için iki ayrı yönetmenle anlaşmaya varılmış, ancak film hayata geçirilememişti. Şimdi ise Deadpool 2, Atomic BlondeJohn Wick ve çekim aşamasında bulunan Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw'ın yönetmeni David Leitch ile anlaşmaya varıldı.

    Çizgi romanların hikayesi ise şöyle: Çin halk hikayelerinden ve vampir mitolojisinden ilham alan hikaye Hong Kong'da geçiyor. Eski asker olan John, Mei adında güzel bir Çinli kadına aşık olur. Aşklarına mani olacak tek bir şey vardır: Mei'nin vampir olması. Mei'yi bu lanetten kurtarmak ve onu vampir yapan kişiyi bulup öldürmek isteyen John'u neler beklemektedir? John, Mei'yi dönüştüren kişinin tarihteki en güçlü vampir olduğunun farkında değildir...

    Senaryosunu Yedinci Hayat, Dead SnowHansel ve Gretel: Cadı Avcıları gibi filmlerden tanıdığımız Norveçli senarist Tommy Wirkola'nın kaleme alacağı korku aksiyon türündeki Undying Love filminin prodüksiyonuna 2019 yılının sonlarında başlanması planlananlar arasında yer alıyor. Filmin yürütücü yapımcılığını Jeff Robinov üstlenirken yapımcılar arasında Kelly McCormik ve Stephen L’Heureux yer alıyor. Filmin oyuncu kadrosunda yer alacak olan isimler ise henüz belli değil.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top