Hesabım
    Johnny Flynn, Genç David Bowie Olacak!

    David Bowie biyografisi Stardust'ın başrolündeki isim belli oldu!

    David Bowie'nin yaşamından bir kesiti sunacak olan Stardust filminin başrolüne getirilecek isim belli oldu. 1971 yılında David Bowie'nin Amerika'ya ayak basmasını konu edinecek olan filmin başrolündeki isim Johnny Flynn olacak.

    2016 yılında yaşamını yitiren ve tüm dünyayı yasa boğan efsanevi müzisyen David Bowie'nin yaşamından bir kesiti konu edinecek olan Stardust filmi, başrolünü buldu. Vanity Fair, Les Miserables, Genius, Lovesick, Brotherhood gibi yapımlardan tanıdığımız Johnny Flynn, genç David Bowie'ye hayat verecek. Flynn'in gelecek projeleri arasında Jane Austen'in Emma romanından uyarlanacak olan ve Anya Taylor-Joy ile başrolünü paylaşacağı bir film bulunuyor. Filmde Açlık Oyunları serisinin yıldız isimlerinden olan ve Neon Demon, Lovesong gibi filmlerden tanıdığımız Jena Malone, David Bowie'nin karısı Angie rolüyle Johnny Flynn'e eşlik edecek. Stardust filminde, David Bowie'nin kayıt şirketinin yayıncısı olarak ise GlowŞöhrete İlk Adım gibi yapımlardan tanıdığımız Marc Maron'u izleme fırsatı yakalayacağız.

    David Bowie'nin alternatif karakteri olarak bilinen ve aynı zamanda bir albümüyle de aynı adı paylaşan Ziggy Stardust'dan ilhamla ismini alan Stardust filminin senaryosunu Christopher Bell kaleme alacakken, Bir Başkanın Ölümü, I Am Slave filmlerinden tanıdığımız Gabriel Range filmin yönetmenliğini üstlenen isim olacak. Yapımcılığını Londra'da bulunan Salon Pictures'ın üstleneceği Stardust'ın yanı sıra David Bowie'yi konu edinecek olan bir belgesel için de hazırlıklar sürüyor. BBC'de yayınlanacak olan belgeseli Francis Whately yönetecek. Belgeselin adının ise David Bowie: The First Five Years olması planlananlar arasında yer alıyor...

    Filmin ne zaman izleyicileriyle buluşacağı henüz bilinenler arasında yer almıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top