Hesabım
    Brie Larson İki Netflix Filmi İçin Anlaştı!

    Captain Marvel'ın yıldızı Brie Larson ve Lynette Howell Taylor, iki Netflix filmi çekecek.

    Mart ayı içerisinde izleme şansı yakalayacağımız Marvel Sinematik Evreni'nin ilk solo kadın kahraman filmi Captain Marvel filminin başrol oyuncusu Brie Larson ve yapımcı Lynette Howell Taylor birlikte çalışmak üzere Netflix ile anlaşma masasına oturdu. Anlaşmanın sonucuna göre Larson ve Taylor, Netflix için iki film hazırlayacak.

    Lynette Howell Taylor'ın da bünyesinde bulunduğu 51 Entertainment tarafından yapımcılığı üstlenilecek olan iki yeni Netflix filminde Oscar ödüllü başarılı oyuncu Brie Larson yer alacak. Filmlerden biri, Brie Larson'ın yönetmenlik denemesi olan Unicorn Store aynı zamanda Larson'ı başrolüne oturtuyor. Samantha McIntyre imzalı senaryoya sahip olan ve Netflix tarafından satın alınan filmin kadrosunda Brie Larson'ın yanı sıra Pulp Fiction, The Hateful EightJackie Brown gibi filmlerle sinema dünyasının beğenisini kazanan Avengers'ın Nick Fury'si Samuel L. Jackson, Kapan, The West Wing, Dehşet KapanıMr. Banks gibi filmlerden tanıdığımız Bradley Whitford, Working Girl, Grosse Pointe Blank, Vücut DiliSaksı Olmanın Faydaları gibi filmleriyle tanıdığımız başarılı oyuncu Joan CusackAnnaleigh Ashford gibi isimler yer alıyor. Filmin konusu ise, ailesinin yanına taşınmak zorunda kalan genç bir kadının hikayesinden yola çıkıyor. Toronto Film Festivali'nde prömiyerini yapan filmin yapımcılığını Lynette Howell Taylor üstleniyor. Unicorn Store'un yurt dışında Captain Marvel'ın vizyon tarihinden bir ay sonra, 5 Nisan 2019 tarihinde Netflix'te gösterime sunulması bekleniyor.

    Bir diğer Netflix filmi olacak olan Lady Business ise John Paul Titlow'un romanından uyarlanacak. Penelope Gazin ve Kate Dwyer isimli iki kadın girişimcinin hikayesini anlatacak olan Lady Business, erkek egemenliğindeki iş dünyasında iki iş kadınının mücadelesini konu ediniyor. Filmin yapımcılığını Lynette Howell Taylor'ın yanı sıra Brie Larson ve Samantha Housman üstlenecek. Lady Business filminin oyuncu kadrosunda kimlerin yer alacağı henüz bilinmiyor. Ayrıca Netflix'teki izleyicileriyle ne zaman buluşacağı da bilinenler arasında yer almıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top