Hesabım
    Baltasar Kormákur İmzalı “Deeper”ın Başrolünü Idris Elba Üstlenecek!

    Doğaüstü gerilim filmi “Deeper” kadrosunu oluşturmaya başladı.

    2012 yılında “Son Vurgun” ile çıkış yakaladıktan sonra “Zorlu İkili” ve “Everest” filmlerini yöneten ve son olarak geçtiğimiz sene “Sürükleniş” ile karşımıza çıkan başarılı İzlandalı yönetmen Baltasar Kormákur’un yeni filmi “Deeper” başrolünü buldu. “Luther” dizisinin Altın Küre ödüllü yıldızı Idris Elba filmin kadrosuna dahil olmak için görüşmelere başladı.

    Doğaüstü gerilim filmi “Deeper” eski bir astronota odaklanıyor. Astronot bir deniz aracıyla okyanusun en derin kısmına gitmek üzere görevlendirilir. Araç hedefine yaklaştıkça doğaüstü olaylar vuku bulmaya başlar. Vizyon tarihi henüz belli olmayan filmin prodüksiyonuna önümüzdeki ilkbahar aylarında başlanması bekleniyor.

    Filmin senaryosunu “Doğaüstü”, “Bay Doğru” ve “American Ultra” gibi filmlerden tanıdığımız ve geçtiğimiz yıl Netflix hiti “Bright”a imza atan Max Landis kaleme alıyor. Landis aynı zamanda David S. Goyer ve Kevin Turen ile birlikte filmin yapımcılığını da üstleniyor.

    Yapım şirketi MGM bir süredir bu projeyi hayata geçirmeye çalışıyor. 2016 yılında filmin başrolünü Bradley Cooper’ın üstlenmesi bekleniyordu. Hatta bir noktada “Wonder Woman”ın yıldızı Gal Gadot da kadroya dahil olmuştu. Filmin bu versiyonu “Beyaz Tanrı” ile tanınan Kornel Mundruczo tarafından gerçekleştirilecekti ancak Cooper’ın takvimi uymayınca stüdyo projeyi rafa kaldırdı.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top