Hesabım
    Zootropolis: Hayvanlar Şehri'ne Kaç Devam Filmi Geliyor?

    Disney kolları sıvadı, devam filmleri yolda..

    Zootropolis: Hayvanlar Şehri, 150 milyonluk bir bütçe ile, gişede 1 milyarın üzerinde hasılat yapmış ve 2017 Oscar Ödülleri'nde En İyi Animasyon Film Oscar'ı ile Altın Küre'yi kucaklamıştı. Böyle bir başarının ardından, bir devam filmi beklemek elbette kaçınılmazdı. Filmin yönetmenleri Rich Moore ve Byron Howard'ın Zootropolis'e bir devam hikayesi için kolları sıvadığı zaten konuşuluyordu. Ancak filmin seslendirme sanatçılarından Tommy ‘Tiny’ Lister'a göre (Finnick) devam filmi bir değil, iki adet olacak.

    Kanada'da gerçekleşen bir hayran buluşmasında konuşan Tommy ‘Tiny’ Lister'; "Disney ile bir başka Zootopia filmi yaptığımı söyleyebilirim. Hatta toplamda üç film yapıyoruz. 3 Madagascar filmi vardı, onun yerini alacağız. Disney'in en büyük bütçeli işini yapıyoruz. Sanırım sıradaki filmin bütçesi 300 milyon dolar civarında ve bu rakam reklam bütçesini içermiyor bile." dedi.

    İnsan benzeri hayvanların yaşadığı bir dünyayı temel alan Zootropolis: Hayvanlar Şehri; tavşan polis memuru Judy Hopps'un, kurnaz tilki Nick Wilde ile atıldığı macerayı anlatıyordu.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top