Hesabım
    “Captain Marvel”ın Yeni Posterinde Tüm Ekip Bir Arada!

    Heyecanla beklenen “Captain Marvel”dan yeni poster geldi.

    Marvel Sinematik Evreni’nin “Avengers: Endgame”den önceki durağı “Captain Marvel”dan filmin yıldızlarına yer veren yeni bir poster yayınlandı.

    Oscar ve Altın Küre ödüllü başarılı oyuncu Brie Larson’ın süper kahraman kostümü giyeceği filmin bol yıldızlı oyuncu kadrosunda evrenin Nick Fury’si Samuel L. Jackson, iki Oscar adayı Jude Law, Altın Küre adaylığı bulunan Ben Mendelsohn, “Galaksinin Koruyucuları”nda Ronan olarak karşımıza çıkan Lee Pace, “Kanlı Elmas”ın yıldızlarından Djimon Hounsou, dört Oscar adayı usta aktris Annette Bening, Phil Coulson olarak beyaz perdeye dönmeye hazırlanan Clark Gregg, “Humans” dizisinin yıldızı Gemma Chan ve Lashana Lynch gibi isimler yer alıyor. Filmin yönetmenliğini ise “Tepetaklak Nelson”, “It's Kind of a Funny Story” ve “Mississippi Grind” filmleriyle tanınan Anna Boden ve Ryan Fleck ikilisi üstleniyor.

    Marvel Sinematik Evreni'nin henüz görmediğimiz bir zaman diliminde kendimizi bulacağımız Captain Marvel filminde Carol Danvers kendini iki uzaylı ırkının savaşının ortasında bulacak ve geçirdiği dönüşüm sonrası geçmişini keşfe çıkıyor. Carol Danvers, geçmişte gezegenimizde yaşadığını ve burada bir hayatı olduğunu hatırlamaya başlayan genç bir kadın olarak güvenebileceği tek kişi ile iletişim kuracaktır. Bu kişi de SHIELD çalışanı Nick Fury'nin ta kendisidir. Geçmişini keşfettikçe kendine dair bilmediği yeni detayları keşfeden süper kahramanımız, bir yandan da özel klipte de gördüğümüz şekil değiştiren düşmanları Skrull ırkı ile onu ölümden kurtararak kendileri gibi güçlü yapan erdemli Kree ırkı arasındaki savaşta önemli bir rol oynamaktadır. İki ırkın Dünya üzerindeki savaşında bir taraf seçmek zorunda kalan Carol, bir süper kahraman olmanın gerçek anlamını keşfetme yolunda ilerleyecektir.

    “Captain Marvel” ülkemizde 8 Mart tarihinde vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top