Hesabım
    "Ölüm Günün Kutlu Olsun 2"den Babyface'li Klip!

    Happy Death Day 2U'dan ürkütücü bir klip yayınlandı.

    Merakla beklenen korku gerilim türündeki Ölüm Günün Kutlu Olsun 2'den yeni bir klip yayınlandı. Şubat ayı içerisinde izleyicileriyle buluşacak olan filmin yayınlanan yeni klibi, korkutucu bir sahneyi içeriyor. En iyi korku filmlerini bünyesinde barındıran Blumhouse'dan çıkan Happy Death Day 2U'nun yayınlanan klibinde meşhur katilimiz Babyface'in Ryan karakterine saldırmasına tanıklık ediyoruz.

    Gişede başarı elde eden Happy Death Day filminin ardından ikincisinin de izleyicileriyle buluşacağı haberi, filmin hayranlarını sevindirmişti. Şimdi ise filmden bir sahnenin yer aldığı bir klip yayınlandı. Klipte, Jessica Rothe'un canlandırdığı Tree karakterinin Phi Vu'nun hayat verdiği Ryan'ı, unutulmaz katilimiz Babyface'in elinden kurtardığını görüyoruz. Happy Death Day 2U'nun ilk filmi, 4.8 milyon dolarlık bütçeyle dünya çapında 122 milyon dolar gişe hasılatı elde etmeyi başarmıştı.

    Devam halkası ilk filmde yer alan zaman döngüsüne dair soru işaretlerini giderecek ve ilk filmin bittiği yerden devam edecek. Devam halkasında Tree, tekrar tekrar ölmenin, başına geleceklerden şaşırtıcı bir şekilde daha kolay olduğunu fark edecek. İlk filmde gerçekleşen olaylardan iki yıl sonra, Tree Gelbman bir kez daha aynı zaman döngüsüne giriyor. Bu eyleminin amacı ise başına neden bunların geldiğini bulmak. Bu süreçte Tree, ayrıca, zaman döngüsünün gücü tarafından diriltilen ve intikam arayışındaki Lori ile de yüzleşmek zorunda kalıyor. Tree'nin yeniden zaman döngüsüne girmesinin nedeninin filmin hayranları tarafından, sevgilisi Carter Davis'in ölümü olabileceği öngörülüyor.

    Happy Death Day 2U filminin yönetmen koltuğuna Paranormal Activity serisi, Şüphe, İzciler Zombilere Karşı gibi filmlerde tanıdığımız korku filmi yönetmeni Christopher Landon otururken, filmin senaryosunu Landon ile birlikte Scott Lobdel kaleme aldı. Filmin oyuncu kadrosunda ise Tree rolüyle Jessica Rothe, Carter Davis rolüyle Israel Broussard, Suraj SharmaRachel Matthews, Steve Zissis, Phi Vu, Sarah Bennani gibi isimler yer alıyor.

    Korku gerilim türündeki Happy Death Day filminin devamı niteliğindeki Happy Death Day 2U filminin ülkemizdeki izleyicileriyle 22 Şubat tarihinde buluşması planlanıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top